Рецепт гаспачо, яким Барбір і Лібкін годували родину Посла Іспанії в УкраїніУ програмі «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко, авторка найсмачнішого шоколадного пирога, поділилася секретом приготування розстрісканого печива.

За словами ведучої 1+1, дуже важливо дотримуватися визначений пропорцій і все робити швидко, без зволікань.

ІНГРЕДІЄНТИ

Борошно – 150 г.

Какао – 60 г.

Цукрова пудра – 200 г.

Розпушувач – 5 г.

Вершкове маслоРейтинг молочних виробів від Олексія Душки – 60 г.

Яйця – 2 шт.

Сметана - 0,5 скл.

Дрібка солі.

Читайте також: Рецепт Валентини Хамайко – Маковий штрудель

ПРИГОТУВАННЯ

1. Борошно, какао, сіль, розпушувач і ванільну суміш висипати в миску. Рівномірно вимішати.

2. Додати цукрову пудру. Перемішати.

3. Додати масло і яйця. Вимішати.

4. Поставити в холодильник на 30 хв.

5. Сформувати з тіста кілька кульок. Посипати цукровою пудрою.

Користуйтеся ложкою для морозива, так печиво буде однакової форми, – каже Валентина Хамайко.

6. Запікати при температурі 190 градусів 12 хвилин.

Нагадаємо, що нещодавно Руслан Сенічкін поділився рецептом рецептом персикового пирога.