Як швидко і компактно скласти речі у валізу

Експерт розповіла, як швидко скласти речі так, щоб вони не пом'ялися під час подорожі.

Поділитися:

Експерт Сніданок. Вихідний Таміла Чехович розповіла, як складають речі американські пілоти. Завдяки особливій техніці можна швидко та просто скласти валізу, а після подорожі не доведеться прасувати одяг.

ВЗУТТЯ

На дно валізи обов'язково треба скласти взуття у мішечках із тканини. Кожну пару треба складати "п'ятка до носка". Для того, щоб зекономити простір і зберегти форму взуття, всередину пари можна помістити кілька пар шкарпеток

ФУТБОЛКИ

Їх також краще помістити на дно валізи. Для того, щоб вони не займали багато місця, Таміла Чехович рекомендує особливий спосіб складання футболок.

1. Низ футболки загорнути в уявну кишеньку – приблизно 10 см.

2. Загорнути рукава і скласти футболку навпіл.

3. Згорнути футболку в рулет. Загорнути його в кишеньку.

ІНШИЙ ОДЯГ

На взуття та футболки треба викласти одяг таким чином, щоб половина вбрання була у валізі, а половина – поза нею. Таким чином викласти одна за одною кожну річ.

Після цього варто по черзі загорнути одяг так, щоб він повністю помістився у валізу. Завдяки цьому способу складання валізи речі не будуть м'ятися.

ЗАСОБИ ГІГІЄНИ

Перед тим, як викладати косметику у валізу, варто захистити одяг – накрити його звичайним пакетом. Засоби гігієни краще складати в пакети з застібкою Zip-Lock

Якщо у валізі будуть крихкі речі, варто зверху їх накрити чимось м'яким, наприклад, светром.

Нагадаємо, що нещодавно експерт Сніданок з 1+1 розповів, як правильно вибрати надійну валізу.