Які штани будуть в тренді цього сезону 2021-2022 та як правильно добирати нижній одяг за типом фігури? (поради дизайнера)

Дизайнерка Олена Голець розповіла, як правильно вибирати штани та який нижній одяг модний в цьому сезоні.

Поділитися:

Штани можуть як подовжити ноги й підтягнути сідниці, так і додати зайвих кілограмів і підкреслити недоліки. Як їх правильно вибрати, а також які штани супертрендові в цьому сезоні? Дізналися в програмі "Сніданок. Вихідний" у дизайнерки Олени Голець!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тан розповів про тренди 2021 на верхній одяг, що варто «спалити» та який колір робить обличчя молодшим

Отже, які види штанів, за словами Олени, зараз у тренді:

1. Палаццо – прямі широкі штани.

Вони широкі, тому що мають дві складки. Вони йдуть на високий зріст, подовжують фігуру та дивляться вишукано.

2. Дуже широкі — "банани".

3. Двоколірні джинси

4. Кюлоти.

Вони в тренді, тому що вони дають акцент на жіночу щиколотку. Вам слід подивитись на неї: якщо щиколотка аристократична і тонка, можете носити кюлоти хоч цілу зиму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні пальта на осінь 2021: тренди, фасони та принти (розповідає дизайнерка Олена Голець)

Як обирати штани на різні типи сідниць: поради від модної експертки

Серце. Штани повинні були з високою талією. Пасують палаццо або банани.

♦ Квадрат. Дизайнерка радить надавати перевагу штанам скіні, прямим, слім, кльош. У власниці таких сідниць зазвичай дуже високий зріст. 

♦ Трикутник. Олена Голець сказала, що краще обирати палаццо, прямі й вузькі штани, а також матиме гарний вигляд низька посадка.

Низька посадка зараз вийшла з моди, проте вона скоро повернеться.

Пісочний годинник або сідниця-яблуко. За словами експертки, "з такою фігурою усе, щоб героїня не вдягла, буде мати гарний вигляд. Єдине – треба чітко розуміти, який у вас зріст". Тобто якщо у вас низький зріст, штани кльош будуть виглядати програшно. А от завжди пасуватимуть скіні та кюлоти.

Можете також подивитись відео, який верхній одяг буде в моді в сезоні осінь-зима 2021-2022: