Артем Пивоваров розповів про участь у шоу «Маскарад» і назвав своїх фаворитів на «Танцях з зірками»

Співак Артем Пивоваров розповів про свою участь у шоу «Маскарад» та про те, за кого вболіває на «Танцях з зірками».

Поділитися:

Співак Артем Пивоваров завітав до шоу «Сніданок. Вихідний» і поділився своїми враженнями від шоу «Маскарад». Нагадаємо, днями стало відомо, що за костюмом Роніна ховався саме він.

Про свого героя Артем розповідає:

Мені дуже подобається цей персонаж, це моя стихія на 100%. Я був, як риба в воді, як дрова у вогні.

Пивоваров зізнається – бій на шаблях для нього став певним викликом, адже він займається бойовими мистецтвами, але іншим різновидом – він-чунь. Також раніше займався дзюдо, боксом, але з холодною зброєю справи інколи не мав. Проте цей досвід виявився для нього дуже цікавим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто ховається за костюмом "Інопланетянина" в шоу "Маскарад"!

Артем Пивоваров на «Маскараді» продемонстрував, яким пластичним та рухливими може бути. Тож ведучі шоу «Сніданок. Вихідний» запитали у нього, чи не хоче він взяти участь у наступному сезоні «Танців з зірками». На це співак відповів, що йому складно поки щось прогнозувати. Наприклад, цього року він був повністю зайнятий всеукраїнським туром, а як буде наступного, поки не знає. Пивоваров говорить:

Якщо бути в процесі, то я повинен пірнати туди повністю, з головою. Інакше навіщо це все?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак Артем Пивоваров про дитинство без батька: «Я виріс в оточенні двох неймовірних жінок»

Пивоваров розкрив своїх фаворитів на «Танцях з зірками» – це Дмитро Каднай та Олександра Заріцька. Також співак зізнався, що вболівав за Ліду Лі, яка вже покинула проєкт. Дивіться, як Артем Пивоваров виконав свій хіт "Рандеву" на "Танцях з зірками" як запрошена зірка:

Ще одна важлива тема, яку підняли у розмові з Артемом Пивоваровим – його проєкт популяризації української культури «Твої вірші, мої ноти». Це колаборація з іншими артистами зі створення пісень на вірші українських поетів. Про цей проєкт Пивоваров розповідає:

Ми робимо справу, яка допомагає нашому новому поколінню зростати і пізнавати нашу культуру.

ФОТО: Instagram/pivovarovmusic