Астрологічний прогноз на тиждень: коли займатись лікуванням та купувати нове

Астролог Ігор Нехаєв у "Сніданок. Вихідний" розповів, кому пощастить у коханні, а на кого чекає успіх, міцне здоров'я та гроші.

Поділитися:

У нас зараз місяць у зростаючій фазі, тому сприятливо займатися плануванням, проектуванням, побудовою стратегій, все купувати: нерухомість, транспортні засоби. Можна починати ремонт, переїхати в нове житло, грати весілля. Дуже добре займатися лікуванням. Особливо актуальними є процедури, спрямовані на придбання чогось: наприклад, встановлення коронок, імплантатів, поживні маски. Тіло людини зараз готове приймати.

Кому цього тижня пощастить у коханні, з грошима, а на кого чекає успіх та міцне здоров’я – розказує астролог Ігор Нехаєв у "Сніданку. Вихідний".

Якому знаку зодіаку пощастить у коханні цього тижня?

Рак

Для Рака це період закоханості та укладання шлюбу, нових друзів та впливових знайомих. Ваш партнер може стати популярним та процвітати. Найголовніше, подбати в цей період про своїх дітей, у них може трохи погіршитися здоров'я. Тому треба проявляти любов, турботу, витримку та терпіння до них.

Терези

Терези цього тижня можуть потрапити в кругообіг любовних пристрастей. Можлива зустріч другої половинки, романтичні стосунки, захоплюючі поїздки та подорожі. Тяга до всього незвіданого та таємничого.

Козеріг

Козероги мають шанс по-новому переглянути свої стосунки з партнером. Можливо, розпочати вивчати сімейну психологію. Можна висловити подяку та вдячність своїй другій половинці. Буде бажання соціально реалізуватись. При цьому можливий службовий роман та таємні побачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЦерковний календар на листопад 2021: дати великих свят

На які знаки зодіаку чекає на успіх цього тижня?

Овен

На Овнів чекає успіх у бізнесі та відчутні матеріальні плоди цього успіху. Може бути керівна посада та набуття популярності. Можлива необачність у вчинках. Зверніть на це увагу, оскільки Овни часто імпульсивні, щоб потім не шкодувати. Зверніть увагу на свій стан здоров'я та емоційний стан свого партнера.

Близнюки

Для Близнюків це прекрасний тиждень, на них чекає успіх у творчості, театральній та акторській діяльності, можливі закордонні контракти. При цьому остерігайтеся заздрості та таємних недоброзичливців. Може бути відчуття певної втоми та виснаження. Намагайтеся трохи більше відпочивати.

Діва

Діва матиме успіх у ролі оратора. Відкриється здатність донести свої ідеї до громадськості. При цьому може відкритися новий духовний досвід, який принесе справжнє натхнення для Дів. Може наступити вагітність чи дітонародження. Буде успішним запуск благодійних проєктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМагнітні бурі на листопад 2021: календар безпечних та небезпечних для самопочуття днів

Якому знаку зодіаку пощастить зі здоров'ям цього тижня?

Телець

Наше тіло – це наш інструмент взаємодії з навколишнім світом. Приділіть йому належну увагу. Бережіть свою нервову систему та остерігайтеся травм. Для Тільців це сприятливий період виявити служіння та турботу про своїх близьких людей. Може виявитися сильне прагнення духовного знання, поспостерігайте за собою.

Лев

Займіться підвищенням імунітету і не ігноруйте прояви хронічних захворювань. Здоровий сон та активний відпочинок допоможуть вам нормалізувати свій психологічний стан. Будьте чуйними у стосунках зі своєю матір'ю. На вас чекає успіх у кар'єрі та спортивні досягнення. Однак, можуть бути судові позови та конкурентна боротьба.

Скорпіон

Можуть виникнути сезонні загострення хвороб. Особливу увагу зверніть на органи дихання та репродуктивну систему. Може виникнути складність із неточним діагнозом. Приділіть здоров'ю більше часу, звертайтесь за додатковими консультаціями. Природний талант Скорпіонів у психології може нагадати про себе бажанням допомогти оточуючим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на листопад 2021: кому зорі віщують прибуток, а кому – романтичні пригоди

Якому знаку зодіаку поталанить із грошима цього тижня?

Стрілець

Для Стрільців можливе розширення їх матеріальних перспектив, отримання прибутку. Можлива підтримка від друзів та впливових знайомих. Можливе відкриття власної справи та інтерес до ювелірної справи. Коли до вас прийдуть слава і визнання, постарайтеся приборкати і не дати гордині та марнославству проникнути у ваш розум.

Водолій

Можлива вигідна співпраця із закордонними компаніями та отримання прибутку з-за кордону. Виявиться інтерес до гуманітарної та благодійної діяльності. Особливу увагу приділіть своєму здоров'ю та стосункам із вашими дітьми. Також зверніть увагу на їх здоров'я.

Риби

Для Риб можливе отримання прибуткуу вигляді спадщини. Партнера Риб очікує матеріальне процвітання та успіх у кар'єрі. Для самих Риб буде успіх у самозайнятості, наприклад, відкрити самостійний проект. Будьте терплячі і не витрачайте свої сили марно.

Від чого залежить довговічність шлюбу та як уберегти шлюб від розлучення, дивіться поради психолога