Астрологічний прогноз на тиждень: кому віддавати борги, а кому – романтичні справи

Астролог Ігор Нехаєв у "Сніданок.Вихідний" розповів, кому пощастить у коханні, а на кого чекає успіх, міцне здоров'я та гроші.

Поділитися:

Місяць нині спадаючий, а це значить, що дуже сприятливо завершувати усі розпочаті справи. Віддавати борги, наводити лад у домі, позбутися якихось непотрібних речей. В цілому, варто переосмислити своє життя. Це час підведення підсумків та збору урожаю. Кому цього тижня пощастить у коханні, з грошима, а на кого чекає успіх та міцне здоров’я – розказує  астролог Ігор Нехаєв у "Сніданку. Вихідний".

Якому знаку зодіаку пощастить в коханні?

Діва

Для Дів цей період дуже сприятливий. Є шанс зустріти другу половинку, виразити любов до своїх дітей, приділити увагу питанню народження дітей. Дівам цього тижня потрібно бути обережними у своїх висловлюваннях та проявляти чуйність до своїх близьких. На вас чекає цікава робота та успіх у кар’єрі. 

Стрілець

Для Стрільців нове знайомство може перерости у шлюб. Також. На Стрільців чекає успіх у бізнес-партнерстві зі своєю другою половинкою. Можна розпочинати спільні проєкти. Є шанс піклуватись про інших, когось захистити. Це дуже сприятливий період. Також, це хороший період проявити любов до себе: правильне харчування та детоксикація організму. 

Риби

Для Риб цього тижня можлива романтична зустріч чи знайомство з впливовою особою. Потрібно звернути увагу та приймати підтримку від мами. Можливі дальні подорожі чи отримання прибутку з-за кордону. Проявиться інтерес до психології та сфери релігії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на листопад 2021: кому зорі віщують прибуток, а кому – романтичні пригоди

На які знаки зодіаку чекає успіх?

Близнюки

Для Близнюків це буде дуже вдалий тиждень, на них чекає успіх у бізнесі, творчості, удача в сфері нерухомості, туризму, готельної справи. Можливі непередбачувані поїздки та подорожі. У Близнюків може виникнути інтерес до літератури, віршування та езотерики.

Лев
На Левів чекає матеріальне процвітання та впізнаваність в суспільстві. Буде бажання змінити сферу своєї діяльності та зайняти керівну посаду. Буде інтерес до активних видів спорту, однак треба бути обережними, бо можливі травми.

Терези

Для Терезів це буде досить успішний період. У них зараз є достатньо сили, стійкості, на них чекає успіх у сфері адвокатської практики, прояв своїх миротворчих здібностей. Варто звернути увагу на партнерські стосунки та на спілкування зі своєю мамою. 

Якому знаку зодіаку пощастить зі здоров'ям?

Телець

Тельцям варто подбати про своє здоров’я: дієта та правильне харчування додадуть вам сил. Варто приділити увагу своїм близьким та проявити терпіння та розуміння до своїх партнерів. 

Скорпіон

Для Скорпіонів прийшов час подбати про здоров’я своєї другої половинки. Треба берегти свою нервову систему, оскільки можливі розгубленість та стурбованість. Вам, звісно, допоможуть спокій та усамітнення. Не давайте іншим знецінювати себе. Успіх чекає на вас за кордоном. Якщо є така можливість. 

Водолій

Водоліям варто звернути увагу на здоров’я їх дітей. У Водоліїв зараз період, коли вони прагнуть до усамітнення та бажання змінити своє місце проживання. Треба звернути більше уваги на своїх батьків, підтримати їх. Благо принесе їм благодійність та соціально-гуманітарна діяльність. 

Якому знаку зодіаку пощастить з грошима?

Овен

На Овнів цього тижня чекає матеріальне зростання, удача в кар’єрі та співробітництві зі своїми партнерами, досягнення у змаганнях та спорті. Є можливість проявити свої лідерські якості. Для Овнів це період активності. 

Рак

Для Раків цей період сприятливий для вкладення своїх коштів в покупку власного житла чи витратити свої гроші на захопливу подорож. Можливе весілля, а також народження братів і сестер. З’явиться здібність викладати і навчати дітей. 

Козеріг

Для Козерогів цей тиждень буде успішний для роботи з інвестиціями, страхуванням та фондами. Також може виникнути інтерес до діяльності у банківській сфері, буде успіх у кар’єрі, слава та визнання. Цього тижня Козероги можуть придбати власну нерухомість. 

Чого варто чекати від цієї осені, дивіться коментар астролога: