Астропрогноз на тиждень: на що звернути увагу знакам зодіаку у період ретроградного Меркурія

Що віщують зірки знакам зодіаку на наступний тиждень? Коментар астролога.

Поділитися:

Тиждень починається під впливом одразу декількох астрологічних явищ: ретроградної Венери, ретроградного Меркурія та Повного місяця, що набуває максимальної фази 18 січня. Кому цього тижня тижні пощастить у коханні, на кого чекає успіх, кому зірки віщують іцне здоров’я чи прибуток, розповів ведичний астролог Ігор Нехаєв у "Сніданок. Вихідний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ретроградний Меркурій у 2022 році: коли краще відкласти важливі покупки та підписання документів

Період ретрорадного Меркурія розпочався 14 січня та триватиме до 4 лютого. Це три тижні. Сама собою планета Меркурій відповідає за логіку, дотепність, підприємливість, комунікацію. Тож у цей період погіршуються саме ці сфери. Люди найчастіше побоюються цього періоду, оскільки гірше один одного розуміють. Потрібно дуже уважно уточнювати, як вас зрозуміли. Вважається, що в цей період може виходити з ладу техніка. Давати збої може інтернет, електронні платежі. Потрібно бути уважними з грошовими переказами, з документами та всім, що пов'язано з комунікаціями. Якщо ви про щось домовляєтеся, не полінуйтеся уточнити деталі, — розповів Ігор Нехаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп кохання та сімейних стосунків на 2022 рік: що чекає на кожен знак зодіаку

Часто вважають, що ретроградний Меркурій — це поганий період, але я відзначив би і позитивний момент: у цей час можна налагоджувати стосунки зі старими друзями, віддавати борги, вибачатися, тому це гарний період, — зазначає ведичний астролог.

Гороскоп кохання на тиждень

Близнюки

У Близнюків буде любов до подорожей та поїздок святими місцями. Можуть бути нові проекти, робота із чужими грошима. Можливість реалізувати проекти з допомогою інвесторів. Уваги потребуватимуть стосунки з близькими людьми та партнерами.

Лев

Можлива зустріч другої половинки та укладення шлюбу. Буде любов до творчості та інтерес до комерційної діяльності. Левам потрібно звернути увагу на своє здоров'я та за можливості зміцнювати імунітет.

Риби

У Риб буде любов до всього закордонного: це можуть бути далекі поїздки або переїзд. Інтерес до гуманітарної та благодійної діяльності. Важливо присвятити час своїм братам, сестрам, рідним та близьким.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГороскоп грошей та кар'єри на 2022 рік для всіх знаків зодіаку: на кого чекає збільшення доходів, а кому доведеться змінити роботу

Гороскоп успіху на тиждень

Телець

У Тельців буде успіх у соціальній діяльності, бажання створити новий образ, новий стиль, надихати. Потрібно при цьому виявити більше уваги та терпіння своїй другій половинці та партнерам по бізнесу.

Терези

Можливе придбання нерухомості або переїзд в інше житло. Можливий успіх у навчанні чи побудові своєї кар'єри. З'являться питання про планування та народження дітей.

Водолій

У Водоліїв буде успішна діяльність у співпраці із закордонними компаніями або партнерами. Можливо розширення матеріальних перспектив та збільшення доходів. Їм необхідно поберегти своє здоров'я та налагодити режим дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на січень 2022: сприятливі та несприятливі дні першого місяця нового року

Гороскоп здоров'я на тиждень

Рак

Ракам необхідно звернути увагу на здоров'я своїх діток, більше культивувати м'яку мову та остерігатися різких висловлювань. З'явиться інтерес до психології та занять духовними практиками.

Діва

У Дів можлива ментальна втома та перешкоди в отриманні знань, перевтома. Потрібно прагнути до безкорисливої діяльності та бажання допомогти іншим. Потрібно остерігатися кредитів, іпотек та всіляких боргів.

Стрілець

Можливе ослаблення здоров'я, тому необхідно не перевтомлюватися, постаратися зберегти своє здоров'я. Буде бажання провести час на самоті із собою. З'явиться тяга до спорту та розкриття своїх талантів та здібностей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСхідний гороскоп на 2022 рік: що чекає на кожен знак китайського календаря

Гороскоп грошей на тиждень

Овен

У Овнів можливе отримання нової посади та отримання хорошого прибутку. Є потенціал розкрити свої лідерські якості. У Овнів буде відчуття щастя. Зацікавляться психологією взаємостосунків.

Скорпіон

У Скопіонів буде інтерес до запуску нових проєктів, розкриття своїх талантів, здібностей. Можливе придбання нерухомості або транспортного засобу. Їм треба звернути увагу на стосунки зі своєю другою половинкою.

Козеріг

У Козерогів буде поліпшення матеріальних перспектив, розкриються викладацькі здібності та буде успіх у передачі знань. Загалом, буде розширення свідомості та перегляд своїх життєвих цінностей.

Дивіться прогноз на 2022 рік від астролога: