Людмила Барбір і Савва Лібкін готуватимуть величезну камбалу на родинній кухні одеського кулінара

У четвертій серії грандіозного кулінарного проекту Їжа у великому місті Савва й Люда приготують страву з риби, вага якої понад 8 кілограм.

Поділитися:

Савва Лібкін та Люда Барбір вразили італійським ризото по-українськиЦієї суботи, 1 жовтня, в ефірі Сніданок.Вихідний о 8:50 з'явиться вже четверта серія грандіозного кулінарного проекту Їжа у великому місті, присвяченого розвитку та становленню сучасної стильної української кухні.

Телепара Людмила Барбір і Савва Лібкін вирушили до Одеси у гастрономічну експедицію шукати найкращі морепродукти. Цього разу Савва й Люда приготують страву з риби, вага якої понад 8 кілограм.

Ви не лише познайомитися з новими кулінарними секретами, а й дізнаєтесь подробиці з дитинства ведучого кулінарного проекту Савви Лібкіна. Спробувати «Камбалу ан папійот» ризикнули одеський гуморист Олег Філімонов – відомий скульптор Михайло Рева та дуже вибагливий дегустатор -  пані Анна, мама Савви.

Гості оцінили смак, оригінальну подачу, інгредієнти та дотепно все прокоментували на камеру. Скільки коштує ця рибна страва вдома, а як оцінюється у ресторані? Ви отримаєте вичерпну відповідь, подивившись сюжет.

Стежте за конкурсами і розіграшами авторського посуду Савви Лібкіна на сторінці в Facebook "Сніданок з 1+1" і надсилайте свої рецепти для нової української кухні на елекронну пошту.

Одеська подорожСавва Лібкін та Люда Барбір разом ловили мідїї в Чорному морі, щоб приготувати ризото буде тривати ще одну серію, а потім кулінари приїдуть до Києва.

«Їжа у великому місті» - це оригінальний телепроект, покликаний разом створювати сучасну українську кухню, надихати весь світ обирати нашу їжу, відкривати успішні ресторани української кухні по всьому світу, імпортувати вітчизняні продукти, практикувати креативні вітчизняні рецепти.

Нагадаємо, що знаменитий одеський шеф-кухар і ресторатор Савва Лібкін в дуеті з телезіркою, карпатською гуцулкою Людмилою Барбір презентують глядачам в своєму новому телепроекті "Їжа у великому місті" безліч гастрономічних відкриттів.

В меню телепари проста, корисна іжа із застосуванням українських свіжих продуктів з урахуванням світового досвіду та трендів. Дегустувати й оцінювати страву приходять цікаві особистості - блогери, зірки, гурмани, лікарі, іноземці, телекулінари, спортсмени, а також друзі, родичі та інші.