Мазур, Падалко і Кравець проведуть лекції в університетах

До 20-річчя ТСН ведучі та запрошені зірки даватимуть мотиваційні лекції в українських університетах.

Поділитися:

1 січня 2017 року ТСН виповниться 20 років. З нагоди ювілею Телевізійна служба новин планує серію тематичних подій, серед яких всеукраїнський тур навчальними закладами, який розпочнеться 19 жовтня і триватиме до кінця листопада. Мотивуючі виступи ведучих ТСН та запрошених зірок об’єднані в соціально-освітній проект під назвою «Ті, що вражають».

Перед студендами виступатимуть ведучі ТСН Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Соломія Вітвіцька та Марічка Падалко, журналісти ТСН Андрій Цаплієнко, Олександр Загородній, Наталія Фібріг, Маргарита Ситник та Наталія Нагорна, а також запрошені зірки та друзі ТСН – Володимир Зеленський, Ірина Данилевська, Світлана Тарабарова, Олена Кравець і Саша Кольцова.

Лектори соціально-освітнього проекту «Ті, що вражають» поділяться секретами успіху, розкажуть про злети та падіння, аби надихнути молоде покоління змінювати світ навколо.

ТСН підготувала для глядачів ще один сюрприз. У команді ведучих поповнення – до новинарів приєднався Святослав ГринчукНовий ведучий ТСН розповів, чи вільне його серце, який нещодавно провів свій перший ефір.

Уся команда 1+1 вболівала за нового ведучого, Святославу давали настанови, підбадьорювали повідомленнями. Навіть упродовж випуску новин кореспонденти ТСН вітали Гринчука з дебютом.

Я спочатку дуже хвилювався, але згодом заспокоївся. Це хвилювання приємне, – розповів перші враження від ефіру Святослав.

Однак найбільше за Святослава хвилювалися найближчі люди – у Львові з увімкненими телевізорами за нього вболівали мама та брат.

Читайте також, як новий ведучий ТСН Святослав Гринчук готувався до першого ефіру та чому його порівнюють із Марком Цукербергом.