Модні сукні сезону осінь 2016: поради дизайнера

Постійний модний експерт програми Сніданок. Вихідний розповів про модні сукні сезону осінь 2016 та порадив, про які вбрання варто забути.

Поділитися:

Як боротися з осінньою хандрою: Покрокова інструкціяПрохолодна погода – це в жодному разі не привід забувати про жіночність та красу. Навіть восени внутрішнє відчуття літа дарують стильні та, звичайно, теплі сукні. 

У студію програми Сніданок. Вихідний завітав постійний експерт Андре Тан, який розповів про модні сукні сезону осінь 2016. Відомий український дизайнер вирішив розкласти все по поличках: він розповів як про модні сезонні сукні, так і антитренди.

ВІД ЯКИХ РЕЧЕЙ ВАРТО ПОЗБУТИСЯ

Сукні з баскою

Пишні спідниці

Сукні-бондаж

Сукні ультра-міні

ЯКІ СУКНІ МАЮТЬ БУТИ В ГАРДЕРОБІ МОДНИЦЬ

Сукня-сорочка

Не виглядає занадто святково, однак змушує завжди і скрізь відчувати себе жінкою. Чудово поєднується з гольфом, теплими колготами та ботильйонами. Підходить будь-якій фігурі.

Сукня-міді

Довжина сукні збереже ніжки в теплі в будь-яку погоду. Андре Тан наголосив, що зараз модні довгі рукава як у Царівни-лебідь. Не бажано носити такі сукні дівчатам низького зросту.

Сукні у спортивному стилі

За останні декілька років спортивний стиль зайняв свої позиції в колекціях відомих дизайнерів. І не даремно, адже в житті сучасної жінки особливе значення відіграють комфорт, оверсайз, який не обмежує рухи та універсальність.

Сукня в горох

Завжди актуальний принт особливо модний осінню 2016. Якщо ви хочете виглядати жіночно і стильно, наприклад, на першому побаченні, Андре Тан радить обирати сукню саме з таким візерунком. Однак завжди варто пам’ятати: струнким дамам варто обирати менший горох, власницям пишних форм краще підійде крупний візерунок.

Сукня карамельних кольорів

Сукня 70-х з валанами, яка схожа на цукерку, на думку дизайнера, запорука успіху як на роботі, так і на світській події. Такий фасон найкраще пасує невисоким дівчатам.

Суконь багато не буває – ця фраза є модним девізом осінню 2016. Читайте поради наших експертів і виглядайте неперевершено в будь-яку погоду!