У програмі Сніданок. Вихідний відомий ресторатор Дмитро Борисов розповів, як приготувати кавказький обід на чотирьох усього за 250 грн. Ведучий 1+1 приготував смачний суп шурпа, карамельну моркву з каре ягняти та печену форель.

5 креативних рецептів для пікніківСУП ШУРПА. ІНГРЕДІЄНТИ

Каре ягняти – 400 г.

Картопля – 300 г.

Морква – 1 шт.

Корінь петрушки – 1 шт.

Корінь селери – 30 г.

Цибуля ріпчаста – 1 шт.

Половинка цибулі ялтинської.

Цукіні – 1 шт.

Перець болгарський – 1 шт.

Баклажан – 1 шт.

Помідори чері – 4 шт.

Кінза – кілька листочків.

Простий рецепт тонізуючого зеленого смузіСУП ШУРПА. ПРИГОТУВАННЯ

1. Каре ягняти залити водою і поставити на плиту.

2. Порізати усі овочі. Додати до бульйону цілу цибулину ріпчасту.

3. Додати в бульйон картоплю, моркву та цибулю ялтинську.

4. У суп додати кабачки, баклажани, цукіні та перець.

КАРЕ ЯГНЯТИ. ІНГРЕДІЄНТИ

Каре ягняти – 500 г.

Оливкова олія – 1 с.л.

Бебі шпинат – 4-6 листочків.

Сіль, перець, зіра за смаком.

Рецепт від Руслана Сенічкіна: Овочевий салат із моцарелоюКАРЕ ЯГНЯТИ. ПРИГОТУВАННЯ

1. Каре посмачити оливковою олією та спеції за смаком.

2. Поставити суху пательню на вогонь. Обсмажити каре з усіх боків.

КАРАМЕЛЬНА МОРКВА. ІНГРЕДІЄНТИ

Морква – 6 шт.

Коричневий цукор – 2 ст.л.

Вершкове масло – 20 г.

Мед – 2 ст.л.

Сметана – 3 ст.л.

Малосольні огірки – 2 шт.

Простий рецепт вівсяного печива з горіхамиЛимонний сік – 1 ст.л.

М’ята – кілька гілочок.

Сіль, перець за смаком.

КАРАМЕЛЬНА МОРКВА. ПРИГОТУВАННЯ

1. Порізати моркву на невеликі частинки. Посмачити цукром.

2. Залити теплою водою. Варити 10-12 хвилин.

3. Злити воду. Додати до моркви вершкове масло та мед.

4. Порізати огірки та подрібнити м’яту.

5. Додати до овочів і зелені сметану та лимонний сік. Перемішати соус.

Як приготувати безалкогольний мохіто вдомаФОРЕЛЬ.

1. Посмачити філе форелі оливковою олією та лимонним соком.

2. Подрібнити базилік. Посмачити ним рибу.

3. Порізати форель на шматочки, загорнути в фольгу та викласти на форму для запікання.

4. Запікати при температурі 180 градусів 35 хв.

Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін розповів, як приготувати запечені фаршировані овочі.