У програмі Сніданок. Вихідний Валентина Хамайко поділилася рецептом смачного вівсяного печива. ДесертРецепт від Руслана Сенічкіна: Сирний десерт зі смородиною чудово смакує вдома та на природі.

Вівсяне печиво довго зберігається, а приготування смаколиків не займає багато часу.

ІНГРЕДІЄНТИ

Борошно – 1 скл.

Вівсяні пластівці – 2,5 скл.

Цукор – 0,5 скл.

Масло – 150 г.

Яйце – 1 шт.

Сода – 0,5 ч.л.

Сметана – 0,5 скл.

Горіхи – 80 г.

Рецепт смачного полуничного штруделя з бананомПРИГОТУВАННЯ

1. Насипати в миску борошно і вівсянку. Додати дрібку соди.

2. Порізати масло на кубики. Додати до борошна.

3. Додати яйце та цукор.

4. Додати сметану та збити міксером.

5. Подрібнити горіхи. Додати до тіста.

6. Замішати. Створити з тіста печиво та викласти на деко.

Валентина Хамайко рекомендує робити печиво не дуже товстим, щоб десерт був хрусткий.

7. Запікати при температурі 170 градусів 25 хв.