Як правильно зберігати крупи, щоб у них не заводилися комахиКулінари, косметологи і медики добре знають, чим корисна зелень. Зелені пряні гілочки та листочки надають оригінальний смак їжі, освіжають і омолоджують шкіру, лікують від кашлю і зміцнюють імунну систему. 

У програмі Сніданок. Вихідний розповіли, як правильно зберігати зелень, щоб навіть через 5 днів вона була свіжою та смачною.

1. Ретельно вимити зелень. Позбутися піску, землі та шкідливих речовин.

2. Викласти на паперовий рушник. Прокомнути зелень зверху іншим паперовим рушником.

3. Зберігати у скляному контейнері з герметичною кришкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що можна їсти і пити з пластикового посуду, щоб не нашкодити здоров'ю

4. На дні контейнера дні повинна бути паперова серветка, яка вбиратиме вологу.

За словами ведучої 1+1 Валентини Хамайко, такий спосіб підійде для зберігання будь-якої зелені

Нагадаємо, що раніше експерти розповіли, як зберігати та сушити лікарські трави та квіти.