Оливкову олію з травами та часником можна використовувати як заправку до салатів, овочів гриль та м'яса, вона також чудово смакує зі свіжевипеченим хлібом. 

Дивіться також: Брускети з ростбіфом - рецепт від Діми Борисова

Оливкова олія – дуже корисна, адже містить цінні антиоксиданти та вітаміни, що допомагають зберігати молодість і красу.

У програмі Сніданок. Вихідний розповіли, як зробити ароматну та смачну олію.

Інгредієнти:

Оливкова олія – 500 мл.

Розмарин – 1 гілочка

Часник – 3-4 зубчики

Чорний перець – 10-15 горошинок.

Приготування:

1. Розчавити ножем часник і помістити в пляшку.

Пляшка, у якій зберігається олія, повинна бути обов'язково скляною, – каже експерт.

2. Кинути у пляшку гілочку розмарину.

3. Додати перець.

4. Закрити пляшку герметичною кришкою. 

5 Олію зі спеціями зберігати у темному та сухому місці протягом десяти днів.