5 найсмачніших французьких десертівУ програмі Сніданок. Вихідний Валентина Хамайко приготувала смачну галету з домашнім сиром. Страва не потребує особливих інгредієнтів, усі продукти можна легко знайти на базарі.

Для приготування домашнього пирога з сиром та зеленню вам знадобиться:

150 г борошна спельти (цільнозерновае борошно)

75 г вершкового масла

75 мл нежирної сметани

сіль

150-300 г домашнього сиру

1 яйце

2 ст. л. хлібних сухарів

50-70 г твердого сиру

кріп

кабачок

баклажан

перець

Чим еко-продукти відрізнаються від органічних? (відео)Спосіб приготування:

1. Щоб приготувати рублене тісто, насипте борошно в миску, охолоджене масло натріть на терку, додайте щіпку солі та 2 щіпки цукру. Додайте 2 ст.л. сметани. Перемішайте тісто та залишіть в холодильнику на 30 хвилин.

2. Для начинки використовуйте домашній сир. Додайте 1 яйце, сіль, перець та мускатний горіх за смаком. До сиру дрібно наріжте зелень та натріть молодий часник.

3. Викладіть тісто на пергамент та розкачуйте до товщини 5 мм. На тісно насипте сухарики та натертий твердий сир. Викладіть начинку.

4. За бажанням додайте просмажені на грилі кабачок, баклажан та перець.

5. Випікайте в духовці 30-40 хвилин при 180 градусах.

Тонке тісто, багато начинки та фантастичний запах прянощів потішить вас та ваших гостей. Смачного!