У програмі Сніданок. Вихідний показали, як знімають кулінарну рубрику Правильний сніданок з Русланом Сенічкіним.

Ведучий програми, на рахунку якого вже три кулінарні книги, розповів про головні правила зйомок рубрики. 

Ми маємо досконало зняти приготування страви, щоб глядачі відчули аромат і смак через екрани телевізорів. Треба, щоб камера “залізла” в піч або в тарілку. Щоб у людей виникло бажання приготувати вдома таку страву.

Танець Марічки Падалко з чоловіком викликав захват у донечкиРуслан запрошує до себе на кухню колег по знімальному майданчику. На минулому тижні над львівськими сирниками разом із Сенічкіним чаклував ведучий ТСН Святослав Гринчук.

Студійний комплекс каналу 1+1 влаштований так, що студії Сніданок з 1+1 та ТСН знаходяться через стінку, тож аромати запашних страв не дають ведучим спокійно працювати.

Ведуча ТСН Марічка Падалко зізналася, що часом після новин може поласувати витворами кулінарного мистецтва свого колеги. Цього разу телеведуча не зрадила своїй традиції і пішла на аромат сирників.

Дуже смачно. Мені подобається, що сирники мають насичений смак, однак вони не такі важкі і жирні, як зазвичай, – похвалила страву Марічка Падалко.

Дивіться кулінарну рубрику Правильний сніданок з Русланом Сенічкіним в будні о 6:45.

Читайте також, як приготувати ніжний торт із виноградом та яєчним кремом за рецептом Руслана Сенічкіна.