У програмі Сніданок. Вихідний Дмитро Борисов розповів, як приготувати поживний обід для великої сім’ї на природі. Відомий ресторатор поділився рецептом яловичого стейка та овочів на грилі, шашлика з печінки теляти та смаженого курча.

Під час ситного обіду для великої компаніїДіма Борисов поділився рецептом супу шурпа, каре ягняти та печеної форелі ніхто не залишиться голодним.

ЯЛОВИЧИЙ СТЕЙК НА КІСТЦІ. ІНГРЕДІЄНТИ

Яловичий стейк – 500 г.

Оливкова олія – 2 ст.л.

Чорний перець, сіль, розмарин, чебрець за смаком.

ЯЛОВИЧИЙ СТЕЙК НА КІСТЦІ. ПРИГОТУВАННЯ

1. До меленого чорного перцю додати дрібку солі, розмарин і чебрець.

2. Посмачити м'ясо оливковою олією.

3. Посмачити м'ясо спеціями.

4. Викласти на гриль. Обсмажити з усіх сторін.

ПЕЧІНКА ТЕЛЯТИ. ІНГРЕДІЄНТИ

Печінка теляти – 500 г.

Оливкова олія – 2 ст.л.

Чорний перець, сіль, розмарин, чебрець за смаком.

ПЕЧІНКА ТЕЛЯТИ. ПРИГОТУВАННЯ

1. Нанизати печінку на шампури.

2. Поставити на вогонь. Обсмажити з усіх сторін.

КУРЧА ТАПАКА. ІНГРЕДІЄНТИ

Ціле курча – 1 шт.

Оливкова олія – 2 ст.л.

Чорний перець, сіль, розмарин, чебрець за смаком.

КУРЧА ТАПАКА. ПРИГОТУВАННЯ

1. Викласти на пательню. Обсмажити з усіх сторін.

ЗАПЕЧЕНІ ОВОЧІ. ІНГРЕДІЄНТИ

Перець болгарський – 1 шт.

Цукіні – 1 шт.

Баклажан – 1 шт.

Кабачок – 1 шт.

Часник – 1 шт.

Цибуля червона кримська – 1 шт.

Цибуля молода ріпчаста – 1 шт.

Оливкова олія – 2 ст.л.

Чорний перець, сіль, розмарин, чебрець за смаком.

ЗАПЕЧЕНІ ОВОЧІ. ПРИГОТУВАННЯ

1. Порізати овочі.

2. Посмачити оливковою олією. Додати мед і соєвий соус.

3. Перемішати і викласти на гриль біля м’яса.

Нагадаємо, що нещодавно Руслан Сенічкін поділився секретом приготування овочевого салату з моцарелою.