Шкільні таємниці Зеленського і Анатоліча: якими ведучі були у школі (фото)

У рубриці Телесніданок розповіли секрети шкільного життя зірок 1+1 Володимира Зеленського та Анатолія Анатоліча.

Поділитися:

Журналісти рубрики ранкової програми Сніданок. Вихідний завітали до Кривого Рогу, щоб дізнатися подробиці шкільного життя ведучих телеканалу 1+1. Вчителі відомих телеведучих розповіли, якими були зірки у школі.

Ведучий Сніданок з 1+1 Анатолій Анатоліч закінчив 95-у Криворізьку гімназію у 2001 році. Його класний керівник розповідає, що ведучий вчився по-різному, однак уроки ніколи не прогулював:

Уроки ніколи не прогулював. Не було в нього такого. Після уроків з хлопцями чай пили, а потім допізна грали на стадіоні у футбол.

Гумористом Анатолій Анатоліч був ще зі школи. Він активно брав участь у діяльності шкільної команди КВК. А мрією його було перемогти команду вчителів на гумористичному конкурсі.

Класний керівник розповіла, що діти на останньому уроці написали записку майбутньому собі через 10 років. Те, що написав Анатолій Анатоліч, розчулило вчительку до сліз:

Я хочу стати найкращим гравцем КВК у СНГ. Я хочу стати людиною і я хочу жити серед справжніх людей.

На сцені тієї ж гімназії свої перші виступи давали юнаки, які стали зірками студії Квартал 95. Серед них відомий своїми пародіями на Януковича Олександр Пікалов та гуморист Володимир Зеленський.

Володимир постійно жартував ще зі школи. Був надзвичайно цілеспрямованим, досягав бажаного. Мав свою точку зору, тобто переконати його в чомусь було майже неможливо.

У шкільному житті Зеленського було все: і прізвисько Зелений, і прогулювання уроків. Однак Володимир досі спілкується з однокласниками та уважно ставиться до особистого життя шкільних друзів.

Дивіться також архівні фото зі школи Осадчої, Комарова і Фреймут