Як компактно розмістити речі в шафі

Сніданок. Вихідний: Як швидко упорядкувати речі в шафі
Таміла Чехович навчила грамотно розподіляти простір у шафі

Дивіться Сніданок. Вихідний на телеканалі 1+1

Поділитися:

Більшість людей не люблять прибирати у шафі, але при цьому обожнюють лад. Як скласти речі, аби отримати при цьому насолоду, у програмі Сніданок. Вихідний розповіла ведуча рубрики Затишно вдома Таміла Чехович.

Так, експерт ранкового шоу пояснила, що основна причина безладу в тому, що одяг у шафі не відсортований. І, щоби якнайшвидше упорядкувати речі, Тома порадила правильно використовувати вішаки. І відкрила глядачам усі таємниці цих важливих предметів. Отже:

1. НАДАВАЙТЕ ПЕРЕВАГУ ДЕРЕВ'ЯНИМ ТРЕМПЕЛЯМ, А НЕ ТОНКИМ ПЛАСТИКОВИМ

- Дерев'яні моделі  покриті лаком, який зберігає одяг від пошкоджень і зачепів.

- Вішаки, які мають лише верхній ярус, ідеальні для "каркасного одягу". Вони не дозволяють речам обвиснути і деформуватися.

- Найпоширеніші вішаки мають два яруси. Вони підходять для сорочок і кардіганів. Такі тремпелі мають диво-перекладини, які дозволяють зручно розвішувати штани. Такого роду вільне підвішування не дозволяє виробу зім'ятися. Окрім того, у верхній частині цієїї вішалки є прорізи з боків для бретелей, а також петельок штанів  і спідниць.

- Костюмна вішалка з затискачем для штанів і спідниць буде міцно утримувати речі та звільнить час на прасування. На верхній частині такого тремпеля можна зберігати будь-який одяг.

- Вішалка з широким плечима чудово підходить для піджаків. Особливість такого тремпеля в тому, що його верхня частина розширена і повторює контури плеча. У нижній частині є перекладина, яка дозволяє перекидати брюки та спідниці. А поворотний гачок своєю чергою може витримувати навантаження ділових костюмів, зимового верхнього одягу і важких шкіряних курток.

- Завдяки затискачам, які можна пересувати залежно від ширини та довжини речей, така вішалка економить місце в шафі та зберігає штани і спідниці в належному вигляд.

2. ВИКОРИСТОВУЙТЕ ПІДВІСНИЙ ОРГАНАЙЗЕР

  • Він чіпляється на цвях або гачок. Зазвичай має міцний склад і зручний для чистки.
  • Пам'ятайте, що кашемірові светри у жодному разі не можна вішати. Вони розтягуються під власною вагою і втрачають форму. Тому зберігайте їх  акуратно складеними.

3. ВЕЧІРНІ РЕЧІ ЗБЕРІГАЙТЕ В ЧОХЛАХ

 Вони захищають одяг від вологи, пилу і сторонніх запахів, перешкоджають проникненню комах, створюють лад у шафі. Бувають із бавовни, поліетилену, спанбонду, нейлону.

4. ПРИДБАЙТЕ ОРГАНАЙЗЕР ДЛЯ ДРІБНИХ РЕЧЕЙ

5. РОЗТАШУЙТЕ ОДЯГ ЗА КОЛЬОРОМ

Для більшої зручності розмістіть речі за відтінком – від темного до світлого. Таким чином вам буде простіше дібрати комлект.

Дивіться рубрику Затишно вдома у програмі Сніданок. Вихідний на 1+1.