Юрій Ткач про "Маскарад": "Сьогодні у шоу буде невеличкий конфлікт"

Юрій Ткач розповів, чого глядачам очікувати від шоу.

Поділитися:

Учасник мисливської команди шоу "Маскарад" Юрій Ткач завітав на кухню "Сніданку. Вихідний" та розповів, чого нам слід очікувати від сьогоднішнього випуску шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Маскарад» на 1+1: до головного суботнього шоу країни доєднається загадковий Пан Коцький та войовничий Ронін

Готували разом із зірковим гостем солодкий струдель. Юрій Ткач розповів, що обожнює готувати:

Якщо я б не став артистом, я б став кухарем.

Зараз йде напружена боротьба команд у шоу "Маскарад": чи легко лідеру однієї з команд вдається здогадуватись, хто під костюмами? Прокоментував:

Розумієте, треба дивитися та вболівати за нашу команду, бо нам насправді дуже важко. Ми дуже сильна команда, ми справді всіх вгадуємо, але не все виходить так, як хочеться. Але у нас все вийде, я в це вірю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Тепер в нашому домі живе Інопланетянин», – донька Юрія Ткача купила костюм з шоу «Маскарад» на благодійному аукціоні (придбати інші костюми можна в соцмережах шоу)

Чого нам очікувати від сьогоднішнього ефіру? Юрій заінтригував, що в цьому випуску будуть розбирання:

З кожним ефіром росте рейтинг шоу. Сьогодні там буде невеличкий конфлікт, який я, сподіваюсь, ми на місті й розберемо. Коротше, буде екшн, буде стрес, і буде відкриття головних героїв.

Невіддільною частиною шоу є ліпсінк батл – пародії на зірок. У Юрія Ткача вони виходять відмінно! Кого подобається коміку пародіювати найбільше? Зізнався:

Мені найбільше подобається пародіювати жінок, тому що я чоловік. Коли ти пародіюєш жінку, це цікавіше, тому що мужик в образі жінки – це завжди виграшно. Найкрутіший образ – Ірина Білик в першому ефірі, Іра не дуже багато робить рухів, але вона то робить так, що прям неймовірно. Мені було важко, але дуже цікаво. А Мадонна мені на мою тітку схожа!

Дивіться відео, де ви зможете побачити не тільки етапи приготування струделя, а й подивитися на неймовірних Інопланетянина та Гуску Господиню.