Валентина Хамайко розповіла, як виховує своїх дітей

Валентина Хамайко розповіла, як виховує своїх дітей
Валентина Хамайко розповіла про свою сім'ю

Дивіться Сніданок. Вихідний на телеканалі 1+1

Поділитися:

Ведуча Сніданку. Вихідний і мама трьох дітей Валентина Хамайко розповіла womo.com.ua, як разом із чоловіком Андрієм виховує свою малечу. 

Зокрема зізналася, що вже зараз учить Соломію (7 років), Михайла (5 років) і Мирославу (3 роки) планувати майбутнє і вірити в здійснення найзаповітнішого. А для того, щоби діти все спробували на власному досвіді, намагається їм давати свободу дій.

Я дозволяю стрибати по калюжах, обсипатися піском, качатися по траві…будь що, але якщо ситуація вимагає іншої поведінки, то пояснюю, чому саме зараз це робити не можна", - розповіла Валентина Хамайко.

Цікаво, що доньки та син своєю чергою теж формують характер матусі і щодня надихають її бути сильнішою. До прикладу, навчають терплячості, самоорганізації, економії, відповідальності, а головне — любові.

Без доньок та сина Валя не уявляє свого життя, тому готова багато в чому іти на поступки.

Коли мене смикала за волосся перша дитина, я сердилася і готова була дати здачі, а з третьою я можу довго пояснювати, що мені боляче…так не гарно робити…і просто монотонно забирати маленькі рученята." - Пояснила телеведуча.

 

Окрім того, щаслива телезірка розповіла про традиції у своїй дружній сім'ї і любов до спорту. Так, за словами Валентини, дуже важливо залучати дітлахів до різноманітних гуртків, але при цьому зважати на їхні вподобання: "У нас спортивна родина. Ми з чоловіком беремо участь у важливих великих змаганнях, всеукраїнських марафонах, тощо, і я намагаюся дітям це прищеплювати. Прислуховуюсь до них, дивлюся, що їм більше подобається".

Бути ідеальною мамою – не значить цілком розчинятися у сім'ї. Тож Валентина Хамайко порадила кожній жінці любити себе і займатися улюбленою справою. Адже лише у такому випадку у родині пануватиме щастя.

Дивіться програму Сніданок. Вихідний із Валентиною Хамайко та Олександром Поповим на телеканалі 1+1.