4 найпривабливіші футболісти Євро 2016

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Окрім футбольних рейтингів, спортсмени потрапили до переліку найкрасивіших чоловіків на чемпіонаті.

Поділитися:

Під час Євро 2016 складають не лише рейтинги найкращих футболістів, а й найбільш привабливих.

До цьогорічного списку найсимпатичніших спортсменів увійшли представники німецької, французької, іспанської та португальської збірної.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 найсимпатичніших спортсменів Збірної України з футболу

МАРІО ГОМЕС

Його вважають одним із найкращих нападників Німеччини. Маріо володіє прекрасною технікою і часто забиває красиві голи, але в збірній йому не щастить – під час матчу з Фінляндією Гомес не зміг відправити м'яч за метр до порожніх воріт.

АНТУАН ГРІЗМАНН

Французький півзахисник мадридського Атлетіко та національної збірної Франції. До футбольної академії іспанського клубу потрапив у 14-річному віці після того, як привернув увагу скаутів відразу декількох європейських клубів своєю грою на одному з дитячих турнірів.

КОКЕ

Іспанський півзахисник мадридського Атлетіко та національної збірної Іспанії. У складі команди Атлетіко почав грати з 2009 року. Відтоді Коке зіграв за мадридський клуб понад 100 матчів у національному чемпіонаті.

КРІШТІАНУ РОНАЛДУ

Нападник збірної Португалії та іспанського клубу Реал Мадрид. Найдорожчий футболіст Євро 2016. Триразовий володар Золотого м'яча. Кріштіану чотири рази ставав другим футболістом світу.

Сьогодні, 16 червня, можна подивитися на німецького спортсмена-красунчика Маріо Гомес. Після матчу Україна – Ірландія німецька збірна зіграє з польськими футболістами. 

Нагадаємо, що Валентина Хамайко поділилася рецептами смачних страв для домашнього футбольного перегляду.

Новини по темі