Коли до вас несподівано приходять гості, дуже складно швидко приготувати страву, яка б догодила усім. Проте наш кухар Руслан Сенічкін поділився простими рецептами картоплі з 4-ма різними начинками на будь-який смак.

Що знадобиться?

ІНГРІДІЄНТИ

Картопля – 4 шт.

Рослинна олія      

ПРИГОТУВАННЯ

Перед приготуванням усі картоплини потрібно змастити олією і випікати при температурі 180 градусів впродовж 40 хвилин. Після цього кожну з картоплин потрібно розрізати навпіл та загорнути знизу у фольгу.

Читайте також, італійські м'ясні рулети із цукіні по-українськи.

Картопля з моцарелою

ІНГРІДІЄНТИ

Картопля – 1 шт

Моцарела – 30 г

Томати – 2 шт

Соус «Песто» - 3 ст.л.

Спеції за смаком

ПРИГОТУВАННЯ

  1. В розрізану картоплину викласти моцарелу. Зверху полити соусом «Песто».
  2. Дрібно порізати помідори і додати до картоплі.

Картопля з беконом

ІНГРІДІЄНТИ

Картопля – 1 шт

Сметана – 3 ст.л.

Цибуля – 1 шт.

Бекон – 30 г

Спеції за смаком

ПРИГОТУВАННЯ

  1. Спочатку покласти всередину сметану. Цибулю порізати кільцями і також викласти в картоплю.
  2. Зверху посипати дрібно нарізаним беконом.

Картопля з цукіні та оливками

ІНГРІДІЄНТИ

Картопля – 1 шт

Сир «Фета» – 30 г

Цукіні – 30 г

Оливки – 40 г

Спеції за смаком

ПРИГОТУВАННЯ

  1. Нарізати кубиками цукіні і висипати його в розгорнуту картоплю.
  2. Дрібно пошаткувати оливки і додати в картоплю. Зверху посипати сиром «Фета».

Картопля з ковбасою «Салямі»

ІНГРІДІЄНТИ

Картопля – 1 шт

Твердий сир – 30 г

Ковбаса «Салямі» – 50 г

Томатна паста – 3 ст.л.

Спеції за смаком

ПРИГОТУВАННЯ

  1. Змастити половинки картоплі томатною пастою.
  2. Нарізати ковбасу салямі і покласти туди ж.
  3. Натерти твердий сир на терці і посипати зверху.

Усі картоплини запікати в духовці при температурі 200 градусів протягом 10-15 хвилин.

Готову картоплю можна подавати до столу як основну страву.

Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін приготував апетитну курку з баклажанами.