5 найкращих фільмів Камерон Діаз

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Драми, комедії та трилери, у яких зіграла голлівудська акторка.

Поділитися:

Нещодавно, 30 серпня, американська актриса та супермодель Камерон Діаз відсвяткувала свій 44-ий день народження.

Голлівудська актриса почала зніматися у фільмах, коли їй був лише 21 рік. Навіть попри те, що Камерон Діаз не мала акторського досвіду, їй віддали головну жіночу роль у фільмі «Маска». Згодом жінка записалася на курси акторської майстерності.

Протягом наступних років Камерон Діаз запрошували попрацювати над різними стрічками. Кожен рік у житті акторки знаменується виходом нового фільму. 1plus1.ua пропонує пригадати найкращі.

МІЙ АНГЕЛ-ОХОРОНЕЦЬ

Фільм про любов, біль і смерть. Драма зачіпає вузький аспект в житті нашого суспільства. Йдеться про право людини на смерть, яка страждає невиліковною хворобою. Сюжет фільму розповідає про дівчинку, хвору на лейкемію.

Одинадцятирічна дівчина подає до суду, коли дізнається, що її батьки створили її з пробірки для того, щоб хоч якось підтримувати життя її хворої сестри.

БАНДИТИ НЬЮ-ЙОРКА

Нью-Йорк, 1863 рік. В диких нетрях міста «американської мрії» діє тільки один закон – закон сили. Тут йде в хід будь-яка зброю, ніхто не рахує втрат і не оплакує загиблих. В одній з жорстоких сутичок від рук ватажка «корінних американців» гине ватажок банди «ірландців». Через роки не впізнаний син загиблого повернеться на рідні вулиці, щоб помститися за батька.

ВІДПУСТКА ЗА ОБМІНОМ

Айріс Сімпкінс – автор популярної весільної колонки в лондонському журналі. Вона закохана в чоловіка, який любить іншу. Далеко від неї живе Аманда Вудс, власниця рекламного агентства. Вона раптом з’ясовує, що кохана людина їй зраджує.

Дві незнайомі жінки, що живуть на відстані 10 000 кілометрів один від одного, опиняються в подібній ситуації. І вони знаходять одна одну. Перед Різдвом Айріс і Аманда вирішують відпочити від своїх проблем, домовившись помінятися континентами і пожити один у одного протягом двох тижнів.

ЛИЦАР ДНЯ

Випадкова зустріч в аеропорту самотньої жінки Джун Хевенс і привабливого агента Міллера призводить до того, що їм доводиться разом їздити по всьому світу та рятуватися від найманих вбивць.

Джун весь час мучиться в здогадках, хто ж насправді її невгамовний супутник – рятівник людства, зрадник або просто божевільний.

АНГЕЛИ ЧАРЛІ

Ангели Чарлі – суперсекретний елітний спецпідрозділ, якому довіряють найважчі завдання. За допомогою новітніх технологій, сучасної зброї, бойових мистецтв і вбивчої жіночої чарівності Ангели Чарлі творять чудеса. Але справжнім випробуванням стане останнє їхнє завдання.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав про 5 кращих фільмів з Джулією Робертс.

Новини по темі