Як Павло Зібров змусив журналістку Сніданку з 1+1 пити воду з Дніпра та їсти мертвих бджіл

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Павло Зібров змусив журналістку Сніданку з 1+1 пити воду з Дніпра та їсти мертвих бджіл

За що співак любить Київ, який найдорожчий подарунок отримував та що допомагає йому завжди залишатись у формі.

Поділитися:

Сьогодні, 19 червня, на сторінці Сніданок з 1+1 у Facebook відбулась прем’єра нового сезону проекту Сніданок після Сніданку, який реалізується в рамках ініціативи #забутипровік.

Першим героєм випуску став Народний артист України Павло Зібров, ведуча програми – Ірина Гулей.

Під час випуску Павло відповідав на запитання, які протягом доби надсилали глядачі каналу 1+1 та користувачі соціальних мереж. Найбільше фоловери цікавилися темою легендарних вусів артиста.

Якщо хтось готовий дати мені мільйон доларів за те, аби позбутись вусів – я це зроблю!, – запевнив Павло Миколайович.

Несподіванкою ефіру стала рубрика Правда чи гидота, під час якої гості студії відповідають на компрометуючі питання ведучої.

Якщо співрозмовник відмовляється відповідати – мусить з’їсти гидоту, якщо ж говорить правду – «делікатес» дістається ведучій.

Цього разу серед «смаколиків» були мертві бджоли, «вода з Дніпра» та столітні яйця.

Чи пройшов Павло Зібров іспит від Ірини Гулей та наскільки чесними були його відповіді – дивіться у випуску Сніданку після Сніданку за цим посиланням.

Нагадаємо, цього року планується випустити 10 епізодів програми, які будуть присвячені соціальній ініціативі 1+1 media Люди Ідей+.

До студії Сніданку з 1+1 приходитимуть герої циклу мотивуючих історій #забутипровік – ті, хто для багатьох українців є взірцями успішних та цілеспрямованих особистостей, які руйнують стереотипи, що після певного віку складно починати нову справу, опановувати інший фах, мріяти та реалізовувати свої ідеї.

Формат проекту – легкі годинні інтерв’ю з зірками шоубізнесу, митцями, дизайнерами, експертами та іншими відомими постатями, питання яким ставлять глядачі каналу 1+1, а також користувачі соціальних мереж Facebook та Instagram.

Новини по темі