Як правильно фарбувати брови

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Покрокова інструкція допоможе зробити ваші брови виразними та натуральними.

Поділитися:

Правильно виділені брови роблять погляд більш виразним та глибоким. Експерт з макіяжу Олена Візажиня у програмі Сніданок з 1+1 розповіла, що головний тренд 2016 року - це натуральність.

Покрокова інструкція допоможе зробити брови природними та красивими.

Використовуйте тіні для брів. На відміну від олівця, тіні краще лягають та дозволяють рівномірно профарбувати брови, особливо якщо волосинки від природи короткі.

Знайдіть правильний колір. Колір олівця чи тіней не повинен бути одного тону з натуральним кольором брів. Брюнеткам більш пасує темно-карамельний чи світло-коричневий відтінки. Колір брів блондинок повинен відрізнятися на два тони від кольору волосся.

Використовуйте хайлайтер. Перед тим, як фарбувати брови, виділіть хайлайтером шкіру під і над бровами. Це не лише візуально зробить погляд глибшим, а й створить контур для ідеальної форми.

Почніть фарбувати з вигину. Після застосування хайлайтера почніть фарбувати брови з вигину. Не варто нехтувати хвостиком брів, адже він робить погляд більш виразним. Фарбуйте волосинки в напрямку до носа, поступово роблячи колір менш насиченим.

Використовуйте гель для брів. Він закріпить результат ваших старань на весь день. Наносити його варто від початку брови до хвостика.

Новини по темі