Як «скинути» 5 кілограм за допомогою в'язаних речей

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Дизайнер трикотажних речей розповіла, як в'язані речі вигідно підкреслюють фігуру.

Поділитися:

Сьогодні в'язані речі - це не лише порятунок від холоду, а й один із засобів приховати недоліки своєї фігури. Проте необхідно бути дуже обережним, аби випадково навпаки не підкреслити їх.

4 поради, як створити ефектний діловий образПрактично всі речі з гардеробу героїні сюжету Наталя Лобутенко - в'язані. Вона має все: від светрів до трикотажних костюмів. Таким чином жінка намагється приховати надмірну худобу. В'язані речі й справді візуально збільшують об'єми і тому підходять далеко не всім типам фігури. Неправильно підібраний фасон лише додасть кілогами та декілька років. Тому при виборі вдалого варіанту одягу експерти радять звертати увагу на крупність в'язки, колір та якість ниток.

Не всім так пощастило із стрункою талією, і запрошений гість ранкового шоу «Сніданок з 1+1», засновниця бренду жіночого трикотажного одягу Тетяна Абрамова, дала декілька порад, як підібрати в'язані речі в залежності від типу фігури.

Немає таких жінок, кому б не личив трикотаж - це аксіома. 

Трикотаж можна носити увесь рік: віскоза створює приємну прохолоду влітку, а взимку тепла в'язка надає тепло та комфорт. Мода дуже демократична і на сьогоднішній день існує безліч моделей, які можуть сховати усі недоліки фігури - сукні вільного крою та oversize (тобто більші на декілька розмірів), вільні подовжені силуети, плаття-светри, тощо. 

 

Де ти літо? @tak.ori с тобою даже осень ярче и теплее ❤️

Фото опубликовано Katya Osadcha (@kosadcha)

У тренді сьогодні сукні та светри «травичка». Аби візуально подовжити ноги та наблизити фігуру до омріяних 90-60-90, обирайте спідницю довжини міді(за коліно) з темними смугами збоку, що звузить стегна та вільний пухнастий светр.

Новини по темі