Як здійснити свої мрії силою думки

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

У програмі Сніданок з 1+1 психолог розповіла, як силою думки реалізувати свої мрії.

Поділитися:

Ми часто чуємо, що мислити потрібно позитивно, адже хороші думки притягують приємні зміни. Нейрофізіологи підтверджують цю думку з точки зору роботи головного мозку. Психологи ж додають, що якщо думки емоційно заряджені, вони спонукають мозок досягати бажаного.

Всі хороші зміни в нашому житті відбуваються завдяки нашим думкам. Позитивні думки несвідомо спонукають реалізовувати мрії, - пояснила у програмі Сніданок з 1+1 психолог Євгенія Шевченко.

Загадка сили думки полягає в тому, що коли людина мріє, з’являється ціль, а потім мотивація. Тоді виникає розуміння, в якому напрямку потрібно рухатися.

Як правильно формулювати мрію, щоб вона здійснилася?

Чітко уявляти бажаний об'єкт чи ситуацію. Для візуалізації мрії можна вибрати картинку з журналу чи навіть зробити колаж.

Уявляти, що мрія здійснилася. Якщо ви прагнете подорожувати, уявіть, як гуляєте вуличками улюбленого міста, фотографуєтесь на фоні конкретних пам’ятників і т.д.

Ви починаєте взаємодіяти з бажаними речами, хоч їх поки немає у вашому житті. На підсвідомості мозок вирішує діяти, щоб наблизити картинку з уяви до реального життя.

Необов’язково конкретно описувати методи досягнення мрії, адже ви підключаєте раціональний розум. Залиште все на підсвідомість, вона сама обере спосіб реалізуватися вашій мрії.

Варто уникати частки НЕ, адже підсвідомість її не сприймає. 

Після того, як ви зрозумієте, чого хочете, уявите свою мрію і себе в ній, наступний крок - це діяти. Головне, не дати собі можливості відступити, а чітко йти до поставлених цілей.

Новини по темі