Анатолій Анатоліч йде зі «Сніданку з 1+1»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Анатолій Анатоліч йде зі «Сніданку з 1+1»

Завтра, 21 липня, Анатолій Анатоліч проведе свій останній прямий ефір в ролі ведучого ранкового шоу «Сніданок з 1+1».

Поділитися:

Після чотирьох років роботи в проекті Анатолій Анатоліч залишає канал «1+1».

«Це була моя мрія – працювати в «Сніданку з 1+1», і я щасливий, що 4 роки тому вона здійснилася. До сих пір чітко пам'ятаю, як дізнався про те, що мене затвердили ведучим, за 2 дні до Нового року. Це був дуже несподіваний подарунок, - коментує Анатолій Анатоліч. - Я з великою повагою і вдячністю ставлюся до всієї команди проекту, яка багато чому мене навчила. Але тепер настав час для нових мрій та нових змін».

Нагадаємо, перший ефір Анатолія Анатоліча в студії «Сніданку з 1+1» відбувся 1 березня 2013 року. Він склав компанію Руслану Сенічкіну, і з перших днів завоював любов глядачів. У серпні 2013 року він почав вести найдовше ранкове шоу в прямому ефірі в парі з Мариною Леончук.

«У Толі приголомшливий талант імпровізатора, що особливо ставало у нагоді в непередбачених ситуаціях у прямому ефірі, - коментує директор департаменту ранкового мовлення Юлія Жмакіна. –- Він із перших хвилин знаходить спільну мову з гостями студії – від Монатіка до міністра освіти чи мера столиці – всі попадали під шарм Анатоліча. Він додав в ефіри «Сніданку» багато легкості. Ми постараємося цю атмосферу зберегти. Мені здається, це були щасливі роки співпраці. Толя дуже виріс як професіонал у «Сніданку з 1+1». Бажаємо йому успіхів в новому етапі кар'єри».

Відео першого ефіру Анатолія Анатоліча

Команда «Сніданку» готує для Анатолія Анатоліча багато сюрпризів у завтрашньому ефірі, що розпочнеться вже о 6:45 на «1+1». А хто стане новим співведучим Марини Леончук, дізнаєтеся зовсім скоро.

 

Новини по темі