Рецепт смачних пирогів із сухофруктами від Руслана СенічкінаРуслан Сенічкін переконаний, що найкращий десерт після новорічних свят – популярний італійський десерт. У студії «Сніданок з 1+1» телекулінар розповів, як швидко в домашніх умовах приготувати смачне тирамісу. У класичному вигляді десерт подають охолодженим до кави.

ІНГРЕДІЄНТИ

Вершки – 150 г

Маскарпоне – 250 г

Молоко – 2 ст. л.

Чорний шоколад – 50 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Простий рецепт шоколадного чізкейку від Руслана Сенічкіна

Цукрова пудра – 100 г

Печиво «Савоярді» – 3 шт.

Американо – 100 мл

Цедра апельсина – 30 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг шоколадних виробів від Олексія Душки

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

1. В окрему тарілку перелити жирні вершки, додати цукрову пудру та ретельно змішати блендером.

2. У вершки додати сир маскарпоне, ретельно перемішати до однорідної суміші.

3. В окремій посудині зробити американо, додати у каву молоко та ретельно перемішати.

У тирамісу також додають лікер, коньяк або десертне міцне вино. «Пом’якшити» смак кави можна за допомогою молока, – наголосив Руслан Сенічкін

4. Вершково-сирну суміш додати у каву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що бадьорить краще: кава або чай

5. Пошарово викласти вершково-сирну суміш і посипати натертим шоколадом.

6. Печиво «Савоярді» наполовину занурити у каву і встромити у десерт.

7. Посипати десерт натертим шоколадом і цедрою лайма та апельсина.

Італійський десерт чудово смакуватиме під час сімейного кіноперегляду. Нагадаємо, нещодавно ми писали про 9 атмосферних фільмів для зимового вечора.