"Без гумору зараз нікуди" — Ігор Ласточкін про новий сезон "Ліги Сміху" на ТЕТ

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ігор Ласточкін розповів про новий сезон "Ліги Сміху" на ТЕТ

В ефірі «Сніданку з 1+1» на ТЕТ Ігор Ласточкін згадав зйомки 9 сезону шоу «Ліга Сміху» та розповів, на на яку діяльність змінив зараз роботу на телебаченні.

Поділитися:

Ігор Ласточкін завітав до студії "Сніданку з 1+1" та розповів, як проходили довоєнні зйомки 9 сезону "Ліги Сміху", премʼєра якого відбудеться вже завтра о 18:00 на телеканалі ТЕТ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Жартуємо разом до перемоги»: що буде у новому сезоні «Ліги Сміху» на ТЕТ

Крайній знімальний день був 23 лютого. Звичайно, тоді ніхто не знав, що скоро почнеться війна, але Ігор Ласточкін згадує, що в залі все ж таки відчувалася якась напруга: 

"Таке відчуття було, що глядачі зараз дивляться не на сцену, а в телефони та щось між собою обговорюють".

Проте Ласточкін зазначив, що проєкт зараз актуальний, адже у такі тяжкі часи надважливо підтримувати бойовий дух і відволікатися: 

"Без гумору нікуди. Я вважаю, що гумор — це найпотужніші ліки, які можуть врятувати від депресії та поганого настрою. І, звичайно, гумор — це наша зброя", — пояснив актор. 

Також Ігор розповів, що після початку повномасштабного вторгнення повністю перейшов на українську, і пояснив, чому не зробив цього раніше:

"Мені чомусь здавалося, що я можу помилитися, і мені не хотілося говорити з помилками. Але зараз зрозумів, що цього не потрібно боятися. Потрібно говорити українською". 

Коли почалася війна, Ігор Ласточкін разом з іншими учасниками «Ліги Сміху» змінили свою основну діяльність з роботи на телебаченні на волонтерство. У Київській області гумористи розбирають завали житлових будинків, зруйнованих загарбниками:

"Ми зробили висновок, що ми потрібні, і наші руки також потрібні. Коли вже звільнили Київську область і туди можна було заходити цивільним, ми приступили до розбору завалів". 

Окрім того, "лігасмішники" заснували свій фонд "Ліга Допомоги", який займається закупівлею та встановленням модульних будиночків для українців, котрі втратили своє житло внаслідок збройної агресії росії. Як підтримати цю благодійну ініціативу — деталі у пості "Ліги Сміху". 

Наприкінці ефіру гуморист запросив дивитися новий сезон "Ліги Сміху" вже в пʼятницю о 18:00 на телеканалі ТЕТ, аби трохи відволіктися і підняти собі настрій.

Новини по темі