Бред Пітт звернувся до прихильників із проханням

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Вперше після того, як Анджеліна Джолі подала документи на розлучення, Бред Пітт звернувся до шанувальників.

Поділитися:

Анджеліна Джолі разом із дітьми втекла від Бреда ПіттаТиждень тому прихильників Містера і Місіс Сміт шокувала новина про їх розлучення.

Ініціатива розійтися належала Анджеліні Джолі. Голлівудська пара довго не давала офіційних коментарів стосовно розлучення, адже навіть найближчі друзі родини дізнавалися про сімейні проблеми від журналістів.

Західні ЗМІ повідомляють, що у заяві Анджеліна Джолі просить залишити усіх шістьох дітей під своєю опікою. З того часу, як акторка подала на розучення Пітт ще не бачився з дітьми. Однак він вперше офіційно звернувся до своїх прихильників з офіційною заявою.

Я дуже засмучений тим, що відбувається зараз. Однак найважливіше у цій історії – це наші діти. Я прошу світ залишити їх у спокої, вони мають право на особистий простір в такий нелегкий час.

Розлучення Бреда Пітта і Анджеліни Джолі стало найбільш обговорюваною темоюРозлучення Пітта та Джолі: причина популярності сумної історії за останній тиждень. Громадськість цікавило, що саме стало причиною розриву одного з найбільш зразкових зіркових союзів.

Спочатку імовірною причиною розлучення Анджеліни Джолі із Бредом Піттом західні ЗМІ називали французьку акторку Маріон Котіяр. Ходили чутки, що під час зйомок фільму Союзники, з Бредом Піттом та Маріон Котіяр в головних ролях, у голлівудських акторів розпочався роман.

Однак нещодавно в мережі з’явилася інформація, що насправді причиною розлучення стало грубе поводження Бреда Пітта з дітьми. Подейкують, що індицент стався на борту приватного літака Бранджеліни, пише ENews. Актор нібито у стані алкогольного сп’яніння підвищував голос на дітей і поводився надзвичайно грубо.

Нагадаємо, нещодавно Анджеліна Джолі разом із шістьома дітьми переїхала в Малібу. Акторка не залишає територію будинку, а її охорона ретельно перевіряє всі автомобілі, які паркуються біля будинку.

Новини по темі