Що виводить із себе Олену Кравець та чому Євген Кошовий поголився наголо

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Як проходять репетиції «Ліги сміху» та які зірки братимуть участь у фіналі.

Поділитися:

Євген Кошовий зізнався, чому не просуватиме доньку в шоу-бізнесЗовсім скоро відбудеться фінал гумористичного шоу «Ліга сміху». Учасники команд «Лукас», «VIP Тернопіль» та «Прозрачный гонщик» активно готуються до завершального етапу змагання. 

Разом із командами у фіналі виступатимуть запрошені зірки: Надя Дорофеєва з гурту «Время и стекло», Віктор Павлік та актор студії «Квартал 95» Євген Кошовий, який перевтілиться у Кая з казки про Снігову Королеву.

Євген Кошовий зізнається, вже й забув, що таке гумористичні змагання. За словами коміка, разом із початківцями він має неповторну можливість згадати з чого  починав.

Ми приїхали до Києва і тоді мене перший раз поголили. З двох номерів, які потім не ввійшли в ефір країна запам’ятала тільки той, що був волосатий став лисим, - каже Євген Кошовий.

Поки на сцені учасники проганяють свої номери, своїми враженнями від репетицій ділиться і ведучий шоу Володимир Зеленський.

У кожній з команд є люди, в яких ти не бачиш себе візуально, але бачиш себе емоційно. Вони застосовують таку саму тактику, як я колись робив, - каже Володимир Зеленський.

Читайте також: Кравець VS Ласточкін: Чия команда переможе у другому сезоні «Ліги сміху» .

Тренерка команди «VIP Тернопіль» Олена Кравець, яка нещодавно розповіла, як стала стрункішою, ніж до вагітності, до своєї місії в проекті ставиться напрочуд серйозно. Вона зізнається, що репетиції іноді бувають ну дуже напруженими.

Все залежить від того, коли був написаний матеріал. Якщо він був написаний за тиждень до гри, то  Репетиції проходять нервово, скандально. Усі втрачають свідомість, піднімається температура, - говорить Олена Кравець.

Читайте також: Молода матуся Олена Кравець здивувала вибором сукні (фото)

Про що жартуватимуть гумористи зі своїми зірковими гостями і наставниками, та хто переможе у фіналі проекту Ліга сміху, дивіть вже цієї суботи о 21:15 на каналі 1+1.

Нагадаємо, що нещодавно Олена Кравець розповіла, як повернулася у форму після вагітності.

Новини по темі