У програмі «Сніданок з 1+1» телеведучий Руслан Сенічкін поділився рецептом дієтичного торта, який не зашкодить вашій фігурі. 

Перед новорічними святами варто тримати себе в формі, щоб ідеально виглядати в новорічну ніч. Щоб потішити себе смачненьким і при цьому не набрати зайвих кілограмів, ведучий програми «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін поділився рецептом смачного торту «Наполеон» із буряка та сиру. 

НАПОЛЕОН - ІНГРЕДІЄНТИ

Вершковий сир - 500 г

Сметана - 3 ст. л.

Імбир - 2 ст. л.

Часник - 2 зубки

Запечений буряк - 3 шт

Гранатовий соус - 2 ч. л.

Волоський горіх - 60 г.

Зелень та спеції за смаком

ПРИГОТУВАННЯ

1. Вершковий сир викласти на тарілку.

Вершковий сир можна замінити звичайним кисломолочним сиром. Перед використанням його потрібно пропустити крізь сито або через блендер, - підкреслює Руслан Сенічкін.

Читайте також: 5 правил, як вибрати якісний і свіжий твердий сир.

2. Змішати сир із сметаною.

Сметана має бути досить жирною, - каже телекулінар.

3. Натерти зубчики часнику на терку і вкинути до сиру. Додати спеції за смаком.

4. Порізати зелень і вкинути до сирної суміші. Усе ретельно перемішати до однорідної консистенції.

5. Буряк помити та почистити. Додати до нього 1 ст.л. води і загорнути в фольгу. Запікати буряк потрібно при температурі 180 градусів впродовж 1 год.

Буряк краще запікати в духовці, так він не втратить своїх корисних властивостей, - зауважує Руслан Сенічкін.

6. Після того, як буряк буде готовий, потрібно нарізати його слайсами.

Читайте також: Рецепти Руслана Сенічкіна: Холодний суп із буряка.

7. Кілька слайсів буряку викласти на тарілку один на одного. Змастити «овочевий корж» сирним кремом.

8. Повторити те саме з іншими шматками буряку та крему таким чином, щоб утворився торт.

9. Зверху полити торт гранатовим соусом і посипати волоськими горіхами.

Нагадаємо, не так давно Руслан Сенічкін поділився рецептом низькокалорійний десерт із хурмою.