Дім для дітей: Катерина Осадча у свій день народження в ефірі "Сніданку з 1+1" оголосила про благодійний збір

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Катерина Осадча у свій день народження у "Сніданку з 1+1" оголосила про благодійний збір
instagram.com/kosadcha

Катерина Осадча у свій день народження запустила великий благодійний збір.

Поділитися:

Ведуча шоу "Голос країни" Катерина Осадча сьогодні святкує день народження. Разом з благодійними фондом "Твоя опора" Катерина запустила проєкт «Дім для дітей», мета якого забезпечити домом кожну велику родину, що втратила його через війну. Про це вона повідомила під час ефіру програми "Сніданок з 1+1" та поділилася деталями у своїх соцмережах. 

"За пів року з повномасштабного вторгнення ми з командою "Пошуку зниклих" побачили стільки горя і трагедій, що це неможливо пережити і просто описати тут в словах. Я розумію, що хочу допомогти всім і стати чарівником, що вирішує всі пробеми в момент, я дуже часто плачу від того, що не знаю як допомогти тут і зараз, щоб просто в цей момент всім стало добре. Але коли проходить відчай, приходять розуміння, що потрібно рухатися маленькими кроками допомоги. Тому я дуже хочу, щоб родини, що втратили дім, його знову мали", — поділилася Катя Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ“Знайти своїх”: Катерина Осадча розповіла про катування українських волонтерів в Оленівці

У свій день народження в ефірі "Сніданку з 1+1" Катерина Осадча разом з благодійним фондом "Твоя опора" оголосила про великий благодійний збір, який називається "Дім для дітей":

"Ми зрозуміли, що хочемо допомагати йти далі, хочемо, щоб в кожної сім'ї, у кожної дитини було трошечки щастя навіть в цьому жаху, в якому вони опинилися. У свій день народження разом з благодійним фондом "Твоя опора" ми започатковуємо великий благодійний збір, який називається "Дім для дітей". Ми будемо збирати гроші й сьогодні починаємо збір на будинки для багатодітних родин, які стали біженцями у власній країні. Зараза є понад сто родин, яким потрібне житло".

Першою родиною, якій збираються допомогти, стала родина Целухіних. Вони втратили не лише будинок в Рубіжному, а ще й батька. Діти втратили батька вдруге, оскільки родина взяла на виховання 10 сиріт. Зараз в родині діти від 4 до 16 років і їм немає де жити вже цієї зими.

"Моя мрія на день народення - будинок для цих дітей. Будь-ласка підтримайте нас. Я завжди любила цей день і завжди вірила в диво. Я знаю, як важко зібрати велику суму, але вірю, що маленькими кроками, ми все зможемо. Якщо ви сьогодні для нас матимете 50-100 гривень, ми наблизимо мрію", — написала Катерина.

Долучитися до благодійного збору можна за посиланням.

Катерину Осадчу з днем народження сьогодні вітали у "Сніданку з 1+1". Ведуча прийшла в гості до колег Нелі Шовкопляс та Єгора Гордєєва, які подарували їй віночок з живих квітів. До ефіру долучився чоловік Каті, ведучий Юрій Горбунов, який вже встиг зранку щемливо привітати дружину. Пара пригадала початок стосунків, розповіла про подарунки, а також оголосила про продовження 12 сезону проєкту "Голос країни". Пізніше на відеозв'язок вийшов батько Каті Осадчої, який у прямому ефірі привітав іменинницю.

Нагадаємо, ведучі 1+1 Юрій Горбунов і Катерина Осадча виховують двох синів: Івана та Данила. Також у Каті є син Ілля від першого шлюбу.

Новини по темі