Дмитро Комаров розповів про своє улюблене місце в Україні

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Під час Facebook онлайн-трансляції Дмитро Комаров дав практичні поради подорожуючим та розповів про найулюбленіше місце в Україні.

Поділитися:

Дмитро Комаров зізнався, як складається його особисте життяНа офіційній сторінці Сніданок з 1+1 у Facebook пройшла традиційна онлайн-трансляція присвячена темі літніх подорожей. Ведучий Сніданок. Вихідний Олександр Попов запросив у гості ведучого Сніданок з 1+1 Анатолія Анатоліча та ведучого тревел-шоу Світ навиворіт Дмитра Комарова.

Дмитро Комаров, який нещодавно повернувся з Непалу, розповів, що зараз готує новий сезон Світ навиворіт, який шокує глядачів. Ведучий стверджує, що такого екстриму, коли він ризикував життям, мальовничих видів та пригод йому ще не доводилося переживати.

Дмитро Комаров у Сніданку дав практичні поради подорожуючим. Він зізнався, що раніше радив Непал як найдешевшу країну для подорожей.

Одак останнім часом ситуація суттєво змінилася. Походи до найпопулярніших вершин Еверест та Анапурна можуть влетіти в копієчку.

Якщо говорити про трекінг до знаменитих вершин, розраховуйте на великі витрати або ж беріть з собою великий рюкзак консервів, - жартує Дмитро Комаров.

Вирушаючи в подорож, Дмитро радить брати лише необхідні речі, адже на зворотньому шляху захочеться придбати безліч колоритних речей на пам’ять.

Ведучий тревел-шоу Світ навиворіт радить подорожі по Україні як варіант бюджетного та якісного відпочинку. Дмитро Комаров каже, що у його рейтингу Карпати стоять на першому місці.

Тест: Де провести відпустку в УкраїніЩоб бюджетно відпочити літом 2016 та уникнути напливу сотень туристів, плануйте свій відпочинок заздалегідь. Читайте підбірку найкращих місць для відпочинку в Україні.

Якщо ж ви до сих пір не визначилися, куди поїхати у відпустку літом 2016, пройдіть простий тест, який допоможе обрати найкращий варіант саме для вас.

Дивіться, чоловічу розмову про мандри у форматі Facebook онлайн-трансляції на сторінці Сніданок з 1+1

Новини по темі