До благодійного аукціону Сніданку з 1+1 приєднаються Брежнєва, Білик та інші зірки

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Долучайтеся до доброчинного марафону наступної п'ятниці

Поділитися:

Уже наступної п’ятниці, 13 травня, в ефірі ранкової програми Сніданок з 1+1 відбудеться благодійний марафон, метою якого є збір коштів для допомоги літнім людям.

У благодійному марафоні «Сніданку» візьмуть участь відомі співаки та актори, серед яких Віра Брежнєва, сівачка Ёлка, Валерій Харчишин, гурт Потап і Настя, актор Олексій Вертинський та інші.

Зірки нададуть власні ексклюзивні подарунки для благодійного онлайн-аукціону, який розпочнеться вранці 13 травня і триватиме протягом всього дня на сторінці Сніданку у Facebook. Придбати подарунок від зірки зможе кожен, хто запропонує найбільшу суму та перерахує її на рахунок БО «Життєлюб».

Усі зібрані за подарунки кошти будуть направлені на будівництво літнього кінотеатру для пенсіонерів у столичному Гідропарку.

Також, протягом ефіру до студії Сніданку завітають зіркові гості, серед яких співачка Ірина Білик, гурт Потап і Настя, лідер групи «ТІК» Віктор Бронюк,  артисти Студії «Квартал 95», засновник благодійної організації «Життєлюб» Гарік Корогодський, Фелікс Шиндер разом з групою «Деньги вперед».

Окрім основного аукціону, редакція програми Сніданок підготувала декілька сюжетів про життя та заповітні мрії літніх людей. Разом з гостями програми проект спробує втілити найзаповітніші мрії героїв цих відео-історій.

Сніданок з 1+1 запрошує усіх охочих приєднатись до благодійного аукціону, що відбудеться у п’ятницю 13 травня з 6:45 до 19:00. Деталі на сторінці Сніданку у Facebook.

Новини по темі