Гороскоп на 2 серпня 2016 для всіх знаків зодіаку

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Гороскоп на 2 серпня 2016 для всіх знаків зодіаку
Фотографія: unsplash.com. Автор: Chloe Si

Читайте гороскоп на 2 серпня 2016, де зорі радять, як правильно провести сьогоднішній день.

Поділитися:

Гороскоп на серпень 2016 для всіх знаків зодіакуАстрологи програми Сніданок з 1+1 розкажуть, чого очікувати від зірок у вівторок, 2 серпня.

Читайте також гороскоп на серпень 2016, який відкриє таємниці наступного місяця всім представникам зодіаку.

ОВЕН

Сьогодні варто втриматися від одкровень. Ви ненароком можете видати величезний секрет, про який ні в якому разі не можна розповідати. Ви не можете дозволити собі таку розкіш, тож ліпше притримайте язик за зубами.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні друзі здивують своєю поведінкою, вони можуть поводитися грубо та наговорити вам дурниць. Не варто надто легковажно сприймати ці слова, поговоріть і проясніть ситуацію. Скоріше за все, вони ображаються на вас.

БЛИЗНЮКИ

Як давно ви практикувалися в техніці флірту? Сьогодні замість звичайного привітання, грайливо посміхніться, запросіть на каву чи в кіно. Сміливо починайте невинну бесіду і побачите, куди вона вас приведе.

РАК

Сьогодні хороший день, щоб трохи підбадьоритися. Не бійтеся вийти із зони комфорту, поспілкуйтеся з новими людьми. Вам може бути трохи страшно, однак винагорода за сміливість варта того.

ЛЕВ

Ви швидше досягнете успіху, якщо спілкуватиметеся із впливовими людьми. Командна робота - це не лише відмінний спосіб підняти настрій, а й чудова можливість налагодити стосунки з людьми, які можуть допомогти досягти більшого у кар'єрі.

ДІВА

Хтось із ваших друзів поводиться недостойно. Ця людина не ставить перед собою цілі, наразі їй важливо лише веселитися та відпочивати. Вам не варто втручатися в його життя, кожен має право на вибір.

ТЕРЕЗИ

Щоб розібратися зі своїми проблемами, вам ліпше звернутися за допомогою. Однак друзі в цьому випадку не найкращий варіант. Поговоріть з авторитетною людиною, однак з якою ви не підтримуєте дружні стосунки.

СКОРПІОН

Не соромтеся запитувати те, чого не знаєте. Вам потрібно бути на крок попереджу, тож скористайтеся можливістю здобути нову інформацію. Вона вам знадобиться.

СТРІЛЕЦЬ

Проявивши сьогодні гнучкість, ви зможете досягти більшого. Якщо ж ви вперто стоятимете на своєму, відмовитеся змінити графік чи попрацювати за колегу, можете втратити довіру та зіпсувати стосунки на роботі.

КОЗЕРІГ

Якщо на вашому шляху з’являться труднощі, вам необхідно зосередитися. Сфокусуйтеся на своїх цілях і впевнено йдіть до них.

ВОДОЛІЙ

Світський захід може стати для вас справжньою катастрофою. Затори на дорогах, зіпсована зачіска, загублений гаманець. Тож зірки радять залишитися вдома та провести час у спікійній атмосфері.

РИБИ

Вам потрібно зробити прибирання, однак це стосується не лише сміття вдома, а й непотребу в голові. Позбудьтеся негативних емоцій і будь-яких сумнівів. Проблеми зі здоров’ям вирішаться найближчим часом. Коли ви повернетеся до звичного життя, будете приємно здивовані, скільки всього яскравого підготували для вас зорі.

Новини по темі