Гороскоп на 20 липня 2016 для всіх знаків зодіаку

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Гороскоп на 20 липня 2016 для всіх знаків зодіаку

Астрологи програми Сніданок з 1+1 розповідають, що приготували зорі для представників усіх знаків зодіаку.

Поділитися:

Експерти програми Сніданок 1+1 у гороскопі на 20 липня 2016 для всіх знаків зодіаку порадять, чого та кого сьогодні варто остерігатися. 

Читайте, чого очікувати від зірок, та розпочинайте свій день правильно!

ОВЕН

Зараз прекрасний час, щоб з головою зануритися в якийсь проект за участі багатьох людей чи поїхати в подорож. Сьогодні день святкування, вивчення нового і відкриттів!

ТЕЛЕЦЬ

Хтось захоче сьогодні поділитися з вами таємницею. Знайдіть час, щоб вислухати цю історію, ви дізнаєтеся багато цікавого.

БЛИЗНЮКИ

Ви хвилюєтеся про друга чи родича, але не можете з ним про це поговорити. Ви знаєте, що нотації нікому не потрібні, тому просто скажіть, що думаєте.

РАК

Сьогодні ви можете відчути себе менш товариським, саме час прислухатися до власних потреб. Не картайте себе за те, що ви могли накоїти і почніть думати, чого хотіли б досягти.

ЛЕВ

Сьогодні вам доведеться змиритися з тим, що вам не подобається. Не варто перейматися через дрібниці, які ви не в змозі змінити. Зосередьтеся на тому, що Вам подобається.

ДІВА

Намагайтеся втриматися від необдуманих рішень. Займіться дрібними справами, які важливі для вас в цей момент. Ви здатні досягати неймовірних висот.

ТЕРЕЗИ

Ви продемонструєте неймовірні інтелектуальні здібності, сьогодні буде практично неможливо знайти когось більш дотепного.

СКОРПІОН

Нещодавно ви дізналися хороші новини, однак спробуйте не хизуватися ними перед оточуючими. Вони можуть не зрозуміти, чому ви такі захоплені. Більш того, дехто може позаздрити вашому щастю.

СТРІЛЕЦЬ

Зараз чудовий час для планування поїздки або подорожі. Ваші організаторські здібності та завзяття допоможуть впоратися з непередбаченими обставинами або зі зміною планів в останню хвилину.

КОЗЕРІГ

Сьогодні може відбутися подія, що надзвичайно вас шокує. Ваша реакція може здивувати оточуючих.

ВОДОЛІЙ

Проблеми у спілкуванні з родичами чи друзями не настільки серйозні, як ви собі уявляєте.

РИБИ

Зірки обіцяють великі зміни в житті Риб. Нарешті ваші зусилля оцінять і ви отримаєте те, на що заслуговуєте.

Читайте також гороскоп на липень 2016 для всіх знаків зодіаку, який підготував астролог Одруження наосліп Олексій Котенко. 

Новини по темі