Гороскоп на 30 липня 2016 для всіх знаків зодіаку

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Гороскоп на 30 липня 2016 для всіх знаків зодіаку
Фотографія: unsplash.com. Автор: freestocks.org

Астрологи програми Сніданок з 1+1 розповідають, як продуктивно провести суботу.

Поділитися:

Гороскоп на серпень 2016 для всіх знаків зодіакуЗ ким спілкуватися, як розважатися та на що потрібно звертати увагу в особистому житті, розповідають експерти програми Сніданок з 1+1. Дізнайтеся, що підготували для вас зірки в суботу 30 липня 2016.

Читайте також гороскоп на серпень 2016, де астролог програми який відкриє таємниці наступного місяця всім представникам зодіаку.

ОВЕН

У вас можуть виникнути складнощі в спілкуванні з близькою людиною, зокрема, ви відчуватимете свою меншовартість. Вас така ситуація не влаштовує, вам просто варто поговорити віч-на-віч. Щира бесіда та ваша відкритість допоможе залагодити цей конфлікт.

ТЕЛЕЦЬ

Вчинки людей, які вас оточують, можуть нервувати вас. Зорі радять бути терплячими та пам’ятати, що всі час від часу помиляються. Спробуйте зробити висновки з чужих помилок, ви зможете уникнути своїх промахів.

БЛИЗНЮКИ

Вам потрібно розібратися зі своїми почуттями. Неоднозначні натяки з вашого боку змусили близьку вам людину вважати, що вона вам зовсім не цікава. Напишіть повідомлення, електронного листа чи просто подзвоніть, інакше може бути пізно.

РАК

Не розповідайте всім про свої проблеми та переживання, спробуйте стримувати емоції, адже зараз ваша відвертість можуть використати проти вас. Зараз найкращий час для того, щоб побути наодинці і поміркувати про те, що вас турбує.

ЛЕВ

Сьогодні ви будете надзвичайно активними. Не витрачайте свої сили даремно, зовсім скоро вам знадобиться енергія для реалізації нових проектів. На вашому шляху з’являться цікаві творчі особистості, які надихнуть на генерування нових ідей.

ДІВА

Ваша щедрість може обернутися проти вас. Якщо будете занадто багато віддавати, імовірно, що натомість не отримаєте нічого.

ТЕРЕЗИ

Ви знаєте, як подбати про себе, але останнім часом ви занадто зосереджені лише на собі. Не варто бути егоїстом, потреби інших людей зараз повинні бути пріорітетними. Почніть з малого і зовсім скоро ви помітите, як змінюється ваше життя.

СКОРПІОН

Життя готує для вас багато сюрпризів. Зараз варто подбати про своє здоров’я, почніть нову фітнес-програму або зверніть увагу на своє харчування. Ви суттєво покращите своє здоров’я та досягнете великих успіхів у спорті.

СТРІЛЕЦЬ

Позитивний настрій та творчий потенціал стануть запорукою успіху. Ви протягом тривалого часу працюєте над проектом, який, здається, не закінчиться ніколи. Не варто засмучуватися та опускати руки, допомога прийде від тієї людини, від якої ви цього найменше очікували.

КОЗЕРІГ

 

Не звертайте увагу на оточуючих, тримайтеся подалі від людей, які намагаються зіпсувати вам настрій. Підіть на прогулянку, природа завжди “лікує” від негативних думок та сумнівів.

ВОДОЛІЙ

У вас є амбітні плани зробити світ навколо вас кращим. Поговоріть з рідними чи друзями, обов’язково знайдеться людина, яка підтримає вашу ідею.

РИБИ

Якщо сьогодні ви відчуєте, що у вас закінчуються хороші ідеї, йдіть на свіже повітря. Будьте впевнені у своїй здатності знаходити нестандартні рішення, ваша кмітливість не підведе.

Новини по темі