Гороскоп на 9 серпня 2016 для всіх знаків зодіаку

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Гороскоп на 9 серпня 2016 для всіх знаків зодіаку
Фотографія unsplash.com. Автор: Amy Treasure

Гороскоп на сьогодні: зірки розповідають, чого очікувати та на що сподіватися.

Поділитися:

Гороскоп на серпень 2016 для всіх знаків зодіакуАстрологи програми Сніданок з 1+1 підготували гороскоп на 9 серпня 2016. Експерти розповіли, як провести цей день так, щоб він видався продуктивним та вдалим.

Читайте також гороскоп на серпень 2016, який підготував астролог програми Одруження наосліп Олексій Котенко. Він розповість, як мине останній літній місяць.

ОВЕН

Настав час для нових ідей і дослідження нових місць, тому налаштуйтеся на пригоди і вирушайте в подорож. Якщо ви заплануєте поїздку на кордон, вона буде надзвичайно вдалою. Нові знайомства зарядять вас енергією і допоможуть нарешті зрозуміти, чого ви насправді хочете від життя.

ТЕЛЕЦЬ

Те, над чим ви працювали, зараз нарешті почне втілюватися в життя. Зараз варто не надто метушитися, ліпше залишити все так, як є. Час і обставини розставлять все на свої місця.

БЛИЗНЮКИ

Якщо пропозиція дійсно вартісна, погоджуйтеся без будь-яких сумнівів. Прислухайтеся до поради близького друга чи знайомого, навіть якщо ви дасте зрозуміти, що ці люди мають на вас великий вплив.

РАК

Сьогодні оточуючі оцінять ваші розумові здібності та красномовність. Кмітливість буде лише однією з багатьох ваших переваг,  яку ви сьогодні продемонструєте. Вам буде надзвичайно просто підібрати потрібні слова, ви опинитеся в ситуаціях, де ваша дотепність буде надзвичайно доречною.

ЛЕВ

Приділіть сьогодні час вивчення чогось нового - цим ви зробите собі тільки краще. Окрім користі, ви отримаєте масу задоволення. Почитайте статті про подорожі, біографії відомих особистостей чи просто цікаву книгу. Зовсім не важливо, що ви будете вивчати, поки це захоплює вас.

ДІВА

Сьогодні такий день, коли варто цілком і повністю віддатися почуттям. Зустріч з коханою людиною буде надзвичайно пристрасною. Ваші професійні досягнення оцінить керівництво, можливо ви навіть отримаєте винагороду чи премію.

ТЕРЕЗИ

Зараз ви просто не сприймаєте відмови і готові піти на що завгодно, аби домогтися бажаної відповіді. Однак сьогодні зірки підготували для вас лише позитивні відповіді.  Ваша гідна захоплення наполегливість разом з неймовірним шармом гарантує, що ви свого досягнете.

СКОРПІОН

Робити те, що вам хочеться і коли захочеться, просто неможливо, особливо зараз, коли ви багато наобіцяли. Однак, якщо ви докладете максимум зусиль, будете повністю контролювати ситуацію. Сьогодні варто уникати суперечок та конфліктів.

СТРІЛЕЦЬ

Не зважайте на напруженість, яка зараз особливо відчувається. Конфлікт, який нещодавно склався між вами та колегами, спровокувавли не и, тож не потрібно себе звинувачувати. Ви не втікаєте від проблем, просто не чіпаєте те, на що ви не можете повпливати.

КОЗЕРІГ

У кар'єрі у вас з'явиться нова можливість, заради якої доведеться менше часу проводити з сім'єю. Зазвичай вам подобається подорожувати, але зараз ви будете набагато більше працювати, ніж могли очікувати.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні випадкове запитання близького друга змусить вас задуматися про те, як ви використовуєте свій вільний час. Ваше соціальне життя стає нудним. Все, що вам зараз потрібно, - це нові дійові особи і новий план розваг. Відновіть стосунки з кимось із вашого минулого.

РИБИ

Сьогодні вам особливо хочеться драми. Здається, що саме зараз потрібно розібратися у всіх своїх проблемах та переживаннях. Однак зірки радять змиритися з невизначеною ситуацією у вашому житті. Чим швидше ви навчитеся відпускати свої переживання, тим скоріше вони перестануть вам дошкуляти.

 

Новини по темі