Гороскоп на День святого Валентина для всіх знаків зодіаку

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Гороскоп на 14 лютого День святого Валентина для всіх знаків зодіаку
instagram.com/anatoliyanatolich

Дізнавайтеся, що підготували для вас зорі на 14 лютого.

Поділитися:

Провідний езотерик України Симона Бородіна підготувала астропрогноз на сьогодні, 14 лютого. Астролог розповіла, чого очікувати від Дня святого Валентина різним знакам зодіаку та що краще подарувати своїй другій половинці.

Зауважимо, що нещодавно астролог проекту «Одруження наосліп» Олексій Котенко підготував гороскоп кохання на 2017 рік для всіх знаків зодіаку. Читайте гороскоп кохання і стосунків на 2017 рік та дізнавайтеся, які зміни в особистому житті принесе цей рік.

9 подарунків на День святого Валентина, які можна купити в останній моментОВЕН

Тримайте себе в руках і не давайте волю емоціям, особливо негативним. Тільки завдяки стриманості вам вдасться уникнути конфліктів на роботі та суперечок з близькими. Тримайтеся подалі від людей, які зазвичай критикують вас.

Сьогодні вам вдасться досягти успіху, якщо ви діятимете самостійно, розраховуватимете тільки на себе і свої сили. Сприятливий день для того, щоб довести до кінця те, що розпочали раніше.

Що подарувати: Усе, що ви вважаєте за потрібне.

Читайте також: 9 подарунків на День святого Валентина, які можна купити в останній момент

Млинці-сердечка до Дня святого Валентина: Рецепти Руслана СенічкінаТЕЛЕЦЬ

Сьогодні ваш день. Проте ви так сильно турбуєтеся через дрібниці, що можете не помітити приємних подій, змін на краще. Не соромтеся звертатися за допомогою до чоловіків – вони точно не відмовлять, а ось порозумітися з жінками буде важче.

Друга половина дня пройде більш цікаво і плідно, ніж перша: ви встигнете зробити багато справ, провести вдалі переговори, вирішити сімейні проблеми, отримаєте приємні звістки з далека і зустрінете старих знайомих.

Що варто подарувати: Ювелірну прикрасу зі срібла або золота.

Читайте також:Рецепт млинців-сердечок до Дня святого Валентина

БЛИЗНЮКИ

Ви намагаєтеся якнайшвидше домогтися бажаного та поспіхом приймаєте важливі рішення. Через це ви можете дуже легко випустити з уваги щось важливе, припуститися помилки, про яку пізніше пошкодуєте. Тому краще не поспішайте.

Сьогодні, ймовірно, вам буде важко знайти спільну мову з близькими, але вам вдасться уникнути конфліктів і згладити всі гострі кути. Можливі приємні знайомства, зустрічі з людьми, зовсім не схожими на тих, кого ви знали раніше.

Що варто подарувати: Плюшеву іграшку.

Найкращі десерти на День святого ВалентинаРАК

Сприятливий день для фінансового стану: можливі грошові надходження, вигідні угоди й вдалі покупки. Імовірний також початок плідної співпраці, завдяки якому розпочнеться новий етап вашої кар'єри. Вдало пройдуть ділові переговори.

Сьогодні ви познайомитеся з новими партнерами або заручитеся підтримкою впливових людей. Ви легко знаходитимете спільну мову з жінками, тому можете розраховувати на їх підтримку та корисні поради.

Будьте терплячі і делікатні з близькими – можливі непрості ситуації. Уникнути конфліктів вдасться лише завдяки вашій тактовності.

Що варто подарувати: Парфуми.

Читайте також: Найкращі десерти на День святого Валентина

ЛЕВ

Напружений день. Доведеться вирішувати зразу кілька важливих справ. До вас часто звертатимуться за допомогою, при цьому інші дуже ображатимуться, якщо отримають відмову! Сьогодні багато левів будуть змушені вести довгі неприємні розмови.

Важливо зберігати холоднокровність і не давати волі емоціям. Друга половина дня пройде спокійніше. Ви відмінно впораєтеся з важливими справами, знайдете однодумців і помічників. Варто зустрітися з друзями, ви чудово проведете час.

Що варто подарувати: Приготовану власноруч страву.

10 способів, як провести День святого Валентина тим, у кого немає париДІВА

Сьогодні ви налаштовані рішуче й здатні багато чого добитися навіть за мінімальної підтримки близьких. Буде можливість здобути корисні практичні навички, які незабаром стануть в пригоді на роботі. Добре пройдуть поїздки, навіть незаплановані.

Дуже сприятливий для того, щоб налагодити особисте життя. Дружні зустрічі й романтичні побачення пройдуть дуже приємно. Увечері буде можливість весело провести час – такий відпочинок подарує багато позитивних емоцій.

Що подарувати: Золоту прикрасу або оберіг.

Читайте також: 10 способів, як провести День святого Валентина тим, у кого немає пари

ТЕРЕЗИ

Варто бути обережним на початку дня: в цей час можливі неприємні сюрпризи та труднощі в спілкуванні з близькими. Домашні проблеми здаватимуться більш серйозними, ніж зазвичай, а необхідність вирішувати їх дуже засмутить.

Можливі розбіжності на роботі, найважче буде Терезам, які працюють у жіночому колективі. Не варто приймати важливі рішення, щодо фінансів і майна: велика ймовірність помилок.

Не варто планувати ремонт або переїзд, починати підготовку до них – такі справи даватимуться важко, є небезпека випустити з уваги щось важливе.

Що подарувати: Солодощі.

День святого Валентина: Оригінальні способи зізнатися в коханніСКОРПІОН

Сьогодні буде важко зосередитися. Ви з ентузіазмом беретеся за всі справи, але довести їх до кінця вдається далеко не завжди. У цей день вам буде важко знайти спільну мову з колегами.

Звичні методи досягнення цілей виявляться неефективними, доведеться спробувати щось нове, експериментувати, а це не завжди легко. При цьому, день ідеально підходить для відпочинку та обіцяє приємні зустрічі з друзями і незабутні романтичне побачення.

Можливі несподівані зізнання, пропозиції, від яких ви не зможете відмовитися.

Що подарувати: Красиві листівки і романтичний вечір.

Читайте також: День святого Валентина: Оригінальні способи зізнатися в коханні

СТРІЛЕЦЬ

Будьте обережними в першій половині дня: навіть невелика помилка може мати неприємні наслідки. Можливі невдалі покупки, втрати, тому з вирішенням фінансових питань краще не поспішати. У другій половині дня вплив позитивних тенденцій посилиться, і ви зможете навести порядок в справах.

Друга половина дня вдала – це час для правильних рішень, про які не доведеться шкодувати. Можливі приємні знайомства, початок романтичних або дружніх відносин. Увечері краще зайнятися домашніми справами.

Що подарувати: Провести весь день разом.

Подарунок дівчині на День святого Валентина: 10 найкращих ідейКОЗЕРІГ

Сьогодні непростий день, але вам вдасться провести його з користю завдяки вашій витримці та наполегливості. Не приймайте все занадто близько до серця, адже ситуація зміниться на краще, якщо ви проявите трохи більше терпіння до чужих слабкостей.

Будьте обережними в усьому, щодо фінансів. Не поспішайте робити покупки, не ризикуйте грошима (ні своїми, ні чужими) і не беріть у борг. Спокійний відпочинок буде корисним, оздоровчі процедури – ефективними.

Що подарувати: Гаджет.

Читайте також: Подарунок дівчині на День святого Валентина: 10 найкращих ідей

ВОДОЛІЙ

Дуже сприятливий початок дня. У цей час можливі зміни на краще в усіх сферах. Ви чудово впораєтеся з важкою роботою, не припуститеся помилок, вирішите складні питання. Багато Водоліїв зможуть приступити до вирішення особистих проблем і реалізації своїх проектів, втілити в життя найсміливіші задуми.

Друга половина дня вимагає обережності і добре продуманих дій. Намагайтеся не поспішати, приймайте рішення самостійно. Проблеми, які виникатимуть, не такі серйозні, як вам здається. Зберігайте спокій і ви обов'язково знайдете вихід із будь-якої ситуації.

Що подарувати: СПА-процедури.

РИБИ

Прекрасний день для спілкування. Ви зможете здійснити задумане і вам в цьому допоможуть. Буде можливість покращити ділові зв'язки і налагодити нові.

Сьогодні нагадають про себе старі знайомі, з якими ви давно не бачилися. Не виключено, що вони поділяться цікавими ідеями або зроблять привабливі пропозиції.

Небажані фізичні вправи і навантаження. Намагайтеся більше відпочивати або частіше робіть паузи, щоб відновити сили.

Що подарувати: Елементи декору або одяг.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав про 5 найкращих жіночих фільмів для приємного вечора.

Новини по темі