Jerry Heil випустила кліп на честь Дня народження: "Я так боялася, насправді, цього дня"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Співачці Jerry Heil вже 26: дивимося новий кліп.

Поділитися:

Співачка Jerry Heil сьогодні святкує День народження: зірці виповнилося 26! Чого вона боялася цієї дати та де знімали новий кліп? Дізналися у "Сніданку з 1+1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покоління Незалежних: якою бачать Україну її відомі ровесники? (Jerry Heil, Жан Беленюк, Стася Ровінська, Раміна Есхакзай, Lida Lee, Роман Сасанчин)

Jerry Heil зізналася: вона дуже боялася цього дня. Чому?

Сьогодні настільки особливий день, я випускаю ще кліп та нову пісню. Тому я бажаю собі, звісно ж, мільярд переглядів. Я так боялася насправді цього дня. Мені 26... Я 25 навіть боялася. Після 25 тобі вже починають казати, що починаєш старіти, відбуваються зворотні процеси в організмі... Я думаю, не можна казати такі погані слова в ефірі. Хочу показати, що ти сам вирішуєш, як жити своє життя, що і планую сьогодні робити.

У своїх соціальних мережах співачка подякувала усій талановитій команді, яка старалася нам кліпом:

Буде окремий пост з вдячністю всій величезній кайфушній команді — ми це зробили! Зняли кліп в Межигір‘ї! А поки що приймаю вітання і чекаю відгуків після перегляду кліпу.

Нагадаємо, що нещодавно Jerry Heil зробила пісню за мотивами серіалу "Гри в кальмара"! Дивіться, як це звучить, а також прочитайте матеріал, як зробити печиво з цього серіалу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несподівано: Сергій Бабкін опублікував фото з головним героєм серіалу "Гра в кальмара"

Дивіться кліп Jerry Heil — #ЗДН:

А також дивіться, за скільки співачка Jerry Heil продала свої пісні Володимиру Дантесу:

Новини по темі