Кількість друзів сторінки Сніданок з 1+1 у Facebook досягла рекордних 100 тисяч

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Кількість друзів сторінки Сніданок з 1+1 у Facebook досягла рекордних 100 тисяч

Сніданок з 1+1 виходить в ефірі телеканалу 1+1 з понеділка по пятницю з 6:45 до 9:30

Поділитися:

Кількість дописувачів сторінки Сніданку на Facebook досягла рекордного показника у 100 000. Це найбільша кількість фанів серед усіх ранкових шоу українського телебачення – показник в два з половиною рази більший за найближчого "конкурента".

Окрім цього, Сніданок найпопулярніший і в Instagram, де кількість фоловерів перевищила 27 000.

Facebook-сторінку Сніданку з 1+1 адмініструють лише редактори та журналісти програми, а відповідають на запитання і коментарі глядачів її експерти і часто навіть самі гості.

На офіційній сторінці проекту щодня з'являється цікава та актуальна інформація, проходять конкурси та вікторини. Так, у грудні минулого року саме завдяки дописувачам сторінки програми під час благодійного аукціону біло зібрано близько 90 тисяч гривень на лікування онкохворих дітей.

Також Сніданок з 1+1 регулярно проводить онлайн-трансляції - як Facebook, так і на YouTube і Periscope. До речі, трансляцію "залаштунків" Сніданку.Вихідного переглянуло більше 35 000 користувачів. А одного разу пряму трансляцію вів навіть пес-оператор – лабрадор на ім'я Джум.

Свої фото просто під час ефіру викладають до всесвітньої мережі і ведучі програми. А Руслан Сенічкін та ведуча Сніданку.Вихідний Валентина Хамайко напередодні уікенду діляться у Facebook рецептами страв та переліком необхідних продуктів для своїх кулінарних шедеврів.

Нагадаємо, що Сніданок з 1+1 виходить в ефірі телеканалу 1+1 з понеділка по пятницю з 6:45 до 9:30. Сніданок.Вихідний - нове ранкове шоу вихідного дня – в ефірі щосуботи та неділі з 8:00 до 10:00 та з 8:00 до 9:00 відповідно.

Новини по темі