Кухня за фен-шуй: Де повинна стояти плита і чому в холодильнику мають лежати гроші

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Фен-шуй кухні: Планування кухні та сприятливі кольори

Фен-шуй кухня допоможе швидше розбагатіти та покращити сімейні стосунки.

Поділитися:

У програмі Сніданок з 1+1 розповіли, як облаштувати кухню за фен-шуй і чому здоров’я залежить не лише від якості продуктів, а й від того, де розташовані кухонні прилади5 порад, як правильно економити електроенергію в кімнаті. Золоте правило фен-шуй – чистота і порядок. Вони повинні бути в душі, голові та на кухні. У цьому переконаний консультант із фен-шуй Тарас Литвин.

ДЕ ПОВИННІ СТОЯТИ ПЛИТА ТА МИЙКА НА КУХНІ

Для того, щоб правильно облаштувати кухню, треба заздалегідь подбати про місце для плити та мийки.

За правилами фен-шуй, на кухні має бути активний обмін енергії. Тому символ вогню (плиту) та символ води (мийку та холодильник) не варто ставити поряд чи навпроти одне одного.

Важливо, щоб плита була під суцільною стіною, а мийка – біля вікна. Якщо плита не матиме надійної опори, то гроші швидко закінчуватимуться, – каже експерт.

ФЕН-ШУЙ В ХОЛОДИЛЬНИКУ

У холодильнику треба не лише правильно зберігати продукти, а й гроші. За фен-шуй на одній з поличок має лежати червоний мішечок з монетками. Цей талісман забезпечуватиме, щоб вдома завжди були гроші на їжу.

ЯСКРАВА КУХНЯ та ПАРНІ ДЕКОРАЦІЇ

Кухню краще фарбувати у відтінки жовтого та червоного кольорів. За правилами фен-шуй не варто створювати кімнату в сірих чи синіх кольорах – вони пригнічують і знижують апетит.

Жовтий – стимулює апетит, а червоний – викликає емоції, – розповідає консультант із фен-шуй.

Якщо людина самотня, на кухні повинні бути лише парні декорації – магніти, чашки тощо. Така хитрість допоможе людині швидше знайти свою пару.

Новини по темі