Легкий салат зі шпинатом та сиром тофу: Рецепти Руслана Сенічкіна

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Народний шеф-кухар показав, як приготувати освіжаючий весняний салат.

Поділитися:

Роздільне харчування: Як правильно дотримуватися та поєднувати продуктиРуслан Сенічкін, ведучий програми «Сніданок з 1+1» поділився рецептом приготування легкого та швидкогоу приготуванні салату зі шпинату і тофу.

САЛАТ ЗІ ШПИНАТУ І ТОФУ - ІНГРЕДІЄНТИ

Сир тофу 200г

Цибуля 1шт

Цибуля шніт 30г

Кунжут 30г

Шпинат 400г

Зелений горошок 200г

Оливкова олія 3ст.л

Кедрові горішки 40г

Зелень та спеції за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пиріг зі шпинатом і рибою - Рецепт Валентини Хамайко.

ЯК ПРИГОТУВАТИ САЛАТ ЗІ ШПИНАТУ І ТОФУ

1. На розігрітій пательні із оливковою олією просмажте, нарізаний кубиками тофу до легкої скоринки.

Сир тофу готується із соєвих бобів. Дуже ситний і абсолютно нежирний.  – зауважив Руслан Сенічкін.

2. Додайте до сиру приправу за смаком і дрібно нарізану цибулю. Смажте до м'якості цибулі.

3. Наприкінці смаження додайте заморожений горошок. Коли горошок набуде яскравого кольору, зніміть пательню з плити. Пересипте приготовану масу в окрему миску, щоб вона захолола.

4. Наріжте зелену цибулю та цибулю шніт.

5. Кедрові горшіки просмажте на пательні для додаткового смаку.

6. Зробіть подушку зі шпинату, а на неї покладіть готову суміш із тофу, цибулю та кедрові горішки. Прикрасьте салат кунжутом чи іншим насінням. 

Такий салат смакуватиме людям, що слідкують за своєю фігурою та займаються спортом, адже він низькокалорійний і містить велику кількість білка.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, як правильно дотримуватися роздільного харчування та поєднувати продукти.

Новини по темі