Літо 2016: Модні зачіски для довгого та середнього волосся

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Модні зачіски на літо 2016

Влітку 2016 у моді косички, неохайні локони та ефект мокрого волосся.

Поділитися:

У програмі Сніданок з 1+1 розповіли, які зачіски для середнього та довгого волосся варто зробити влітку, щоб мати стильний виглядЯкі сукні обирають модниці літом 2016 і комфортно себе почувати в спеку.

ПЛЕТІННЯ

Коси, колоски, джгутики та кошики навколо голови знову в моді влітку 2016. Із плетінням можна експериментувати, адже ще одним трендом цього літа стало легке неохайне волосся.

НЕОХАЙНІ ЛОКОНИ

Проста та швидка укладка підійде для волосся різної довжини. Трендом літа 2016 є боковий та прямий підбір. Він допоможе підкреслити риси обличчя і підійде для образів в діловому стилі.

5 речей, які повинні бути в косметичці вліткуПУЧКИ

Гарячий тренд 2016 року. Його можна зробити тісним джгутиком або на потилиці з розпущеним ззаду і з боків волоссям. Пучок можна носити як на роботу, так на прогулянку біля моря. Зручно і стильно.

ЕФЕКТ МОКРОГО ВОЛОССЯ

Така зачіска завжди привертає увагу. Світові модниці вже створюють зачіски з ефектом мокрого, не до кінця висушеного волосся. Гель чи пінка для укладки додадуть зачістці об'єму та збережуть форму протягом дня. 

Як самостійно зробити стильну літню зачіску, дивіться у сюжеті:

Нагадаємо, що український модельєр і дизайнер Андре Тан розповів у програмі, які чотири пари взуття повинні бути в літньому гардеробі.

Новини по темі