Марина Леончук розповіла, чому обрала телебачення

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Марина Леончук розповіла, чому обрала телебачення
1plus1.ua

Ведуча програми Сніданок з 1+1 розповіла, чому вирішила пов'язати своє життя із журналістикою.

Поділитися:

За словами Марини, 1+1 – це канал з якісним продуктом та людьми, які люблять свою роботу і займаються тим, що в них виходить дуже добре.

«1+1» робить якісний продукт - від людей, які дійсно люблять свою справу і займаються тим, що вміють робити. Ці люди приходять на роботу не для того, щоб полюбити себе в кадрі або кадр в собі, а щоб нести інформацію. Поки ти працюєш з такою установкою, напевно, ти можеш працювати в кадрі. Якщо ти приходиш, щоб заробити, щоб стати успішною, щоб про тебе писали, знімали сюжети... то я не думаю, що буде успіх», - переконана Марина.

При цьому, за словами зірки, любити себе варто. Звичайно, аналіз своїх помилок дуже важливий, проте, коли є за що похвалити – це потрібно робити обов’язково. 

Ведуча «Сніданку з 1+1» розказала, що вона б не хотіла змінювати вектор своєї діяльності у майбутньому, адже робота на телебаченні робить її щасливою.

«Я свідомо обрала професію, - і ось я свідомо намагаюся вдосконалити себе в цій професії. Не знаю, чим би займалася, якби не була ведучою і не розвивала себе в журналістиці. Дай Бог, щоб мені вдалося ще багато років бути корисною для глядача, для слухача або для читача (якщо вибирати між спеціалізаціями: радіо, журналістика або газета)», - прокоментувала ведуча в інтерв’ю для видання ИМХО.

Також зірка наголосила, що успіх кожного професіонала залежить від того, на скільки ти готовий працювати над собою. Зараз такий час, що нові здобуті знання пригодяться у будь якій професійній сфері.

«Працюйте над собою, розвивайтеся! У будь-якій сфері діяльності це вам допоможе. Не сидіть на місці, відвідуйте тренінги, курси, спілкуйтеся з людьми різних професій, шукайте для себе цікавих співрозмовників - це вам допоможе в будь-якому випадку, без цього в житті ніяк», - наостанок порадила Марина.

Новини по темі