«Міс Україна Всесвіт 2016» презентувала вбрання для міжнародного конкурсу

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Українська красуня показала розкішне 25-кілограмове національне вбрання, у якому виступить на «Міс Всесвіт 2016»

Поділитися:

Цього року у конкурсі «Міс Україна Всесвіт» здобула перемогу 18-річна Олена Сподинюк. Дівчина розповіла, що відповідально готувалась до конкрусу, вірила у свої сили, але не очікувала представляти свою країну на міжнародному рівні.

У студії «Сніданок з 1+1» Олена Сподинюк презентувала унікальне національне вбрання, у якому представлятиме країну на всесвітньому конкурсі краси.

Конкурс «Міс Всесвіт» відбудеться у 29 січня Філіппінах. На одному з етапів усі учасниці представлять національне вбрання своєї країни.

Над вишуканим національним вбранням для української красуні працювали 6 майстринь. Костюм шили протягом 4 місяців. Спідницю зроблено зі старовинного лляного килима, вишитого вручну. ЇЇ прикрашено великою кількість блискіток, вишивкою із бісеру, китицями. На рукавах сорочки етнічні візерунки, які символізують різні регіони України.

За різними оцінками, килиму, з якого пошито спідницю, приблизно 70 років. Його придбали у приватного колекціонера на одному із київських антикварних злетів, – розповіла Олена Сподинюк

Увесь костюм вишили яскравими шерстяними нитками. Рукави сорочки пошили із органзи.

Образ ефектно доповнює головний убір – віночок із калиною, трояндами, шипшиною, ягодами, зеленню та декоративними китицями на кінцях.

Олена зізналася, що звикає до свого національного образу, тренується ходити у костюмі, оскільки він надзвичайно важкий – аж 25 кілограмів.

Окрім цього, красуня заявила, що, незважаючи на конкурс, не покине навчання в університеті і мріє стати телеведучою.

Нагадаємо, раніше Міс Україна розповіла, як поєднує конкурс краси та навчання.

Новини по темі