Модні сумки 2016: які аксесуари обирати цієї осені

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

У програмі Сніданок з 1+1 дизайнер сумок розповіла про тренди осені 2016.

Поділитися:

У студію програми Сніданок з 1+1 завітала дизайнер сумок Аліса Гришаєва, яка розповіла, як обрати модну сумку, що б пасувала до образу.

Експерт вважає, що в гардеробі кожної дівчиниДизайнер Андре Тан назвав вісім базових речей, які обов'язково повинні бути в гардеробі модниці обов’язково повинна бути велика сумка, адже це надзвичайно зручний аксесуар. Однак варто зважати, що образ має бути пропорційним та гармонійним. Тож жінкам невисокого зросту не радять обирати занадто велику сумку.

ЯКІ СУМКИ МОДНІ ОСІННЮ 2016

Дизайнери продовжують радувати модниць різноманіттям форм та матеріалів. В моду входить ідея total look – одяг і сумка одного кольору і фактури.

Залишаються модними сумки cross body – сумки, які носяться через плече. Особливо трендовими будуть невеликі аксесуари на широкому ремені.

Українські модниці скоро носитимуть сумки з хутра та навіть килимів.

ЯКА КОЛЬОРОВА ГАМА АКТУАЛЬНА ОСІННЮ 2016

Дизайнер сумок Аліса Гришаєва зазначила, що в моді будуть сумки лососевого кольору, кольору індиго та бургунді. При цьому найбільш модними фасонами вважаються великі сумки, сумки-валізки та рюкзаки.

Більш того, дизайнер зазначила, що скоро в Україну дійде тенденція, яку продемонстрували на модних показах Dolce&Gabbana та Chanel. Вона полягає в тому, щоб одночасно носити декілька сумок різного розміру.

ЯК ОБРАТИ НЕДОРОГУ І СТИЛЬНУ СУМКУ

На кожеш день ліпше обирати сумку з натуральних матеріалів, наприклад, шкіри. Варто також звертати увагу, чи рівно прострочена сумка. Якщо ж ви шукаєте аксесуар для доповнення вечірнього образу, звертайте увагу на зовнішній вигляд та сміливо купуйте дешевші товари.

Прихильницям урбаністичного стилю, які надають перевагу зручності і обирають рюкзаки, варто звертати увагу на шлейки, а особливо на місце, де шлейки кріпляться до рюкзака.

Новини по темі